Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, muszę po jakieś smakołyki iść
ale jest to sens
do mamy bym pojechała chętnie ale nie mogę bo tam neta nie ma i jak ja bym bez was wytrzymała
to już wolę na kupie gruzu z lapkiem siedzieć
ale dziś panowie dali mi pospać do 10ej a wogóle to tylko getry dziś ubrałam i w piżamie otworzyłam bez cyckonosza bo oni już jak domownicy
ale mało się nie zabiłam jak wstawałam, normalnie mi ciężko wstać bo mnie wnętrza ud naparzają
nie wiem o co chodzi ale wstaje jak pogięta i nei mogłam nawet getrów dziś włozyc, mało w majtach do nich nie wyszałm
Z tym grzaniem to się rychło obudzili u was, jak zaraz ma być ciepło

Mek naprowadzony na tory widzę, tak tak, trzeba dozowac komplementa żeby nie obrósł w piórka, ja mojemu powiedziałam niedawno właśnie że byłam za miła i obrósł niestety a wcale nie jest takie cudo
a ja obciełam przedwczoraj grzywke i wyglądam jak pół d....y zza krzaka
i zo od rozwarcia na 2 palce juz dają. Prawdą jest natomiast że wydłuża to najczęściej poród i przyznał jak zapytałam że kilka miesięcy temu faktycznie pacjentki miały zawroty i bóle głowy po ale teraz od kiedy maja nowych anestezjologów ten problem się nie pojawia więc kwestia lekarza. Pród rodzinny darmowy i bez problemu nawet na sali ogólnej podzielonej ponoc żaluzjami, nie ma ograniczeń od jakiego rozwarcia czy pory dnia. A teraz ważne o szyciu - nici których używają to nici teoretycznie rozpuszczalne ale do 180dni
w związku z czym mozna je zostawić ale wiadomo że ciągną więc idziemy po 7-10 dniach do ściągnięcia
te nici które kiedyś stosowano (i ja takie miałam ) były z naturalnego jelita czy cóś i unia zakazała
u mnie było oki ale ponoć zdarzało się że rozpuszczały się za wcześnie i się muszelki rozchodziły więc te ponoć ściagane lepsze:-) i znów dostałyśmy suweniry, mały sudocrem, próbka płynu lovela do prania białego, książeczki różne i aktualne "Dziecko " i maszynke do golenia "
ale jedna z lasek chodzi do tego gina prywatnie i po nam powiedziała że czasem bywa tak że anestezjolog niby zajęty i zwyczajowo mu się daje 300zł, to jej w zaciszu gabinetu powiedział
kij, powiem że mam nagrane że jest darmowo :-) choć mam nadzieję że wytrzymam bez, powtarzam sobie codziennie że będę dzielna
i pytałam o poród przy miednicowym i powiedział że czasem wielorudką pozwalaja rodzić sn ale nie wiem czy w takiej sytuacji nie wolałabym cc
mam nadzieję że malutka mi się odwróci jednak
jutro na szkole ćwiczenia a potem gin i usg genetyczne więc dzień pełen wrażeń. A dziś jak pojadą za godzinkę wywalam się na wyro i leże cały dzień
do M zadzwoniłam i zmusiłam do obietnicy że przez cały wek mnie będzie rozpieszczał tzn: zmywa, podaje papu i mizia po placach, a co, zasłuzyłam sobie
on mądry mówi, co poradzisz, trzeba wytrzymać, ale pewnie, jakbym szczeliła jak on co wieczór pare browarków tez by mi było łatwiej to znieść
chociaz mówi że wcale się dobrze nie bawi bo mysli o mnie i się przejmuje, hm, ciekawe 
taki mały słodki obesrołek
ja juz chce koniec remontu i lipiec

ja tez sie biore za pakowanie torby!!powoli to ja sie boje ta strone otwierac,jeszcze kilka takich sytuacji i jak Boga kocham urodze!!!
sie porobilo!!atabe,perla trzymajcie sie kochane!!!
Szok normalnie, że u atabe też nieciekawie. Dobrze, że Dziewczyny już wychodzą. Czekamy tu na Was i życzymy duuuuuuuuużo zdrowia i sił!
Nie mamy też chyba wieści co z Miluszką, ona chyba też pisała o szpitalu... Chyba nie mamy do niej kontaktu?