reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

reklama
Hej Dziewczyny!

Pogoda spacerom nie sprzyja, więc chyba wybiorę się samochodem na jakieś wyprawkowe zakupki, tylko z kanapy wstać mi się nie chce....

Atabe - udanych poszukiwań!
A wszystkim udanego dnia życzę!

hejka

ja sobie leże i pilnuje podłogi, kurka tata zrobił dość gruba wylewke pod panele i nie chce za bardzo schnąć, więc na zmiane włączam farelke i okno:eek:
piszecie o puchnięciach, u mnie krytycznie nie jest na szczęście,ale kostki to też mam już codziennie spuchnięte i coraz częściej puchną już w ciągu dnia a nie tylko wieczorem więc duzo leże, no i obrączki i zaręczynowego nie noszę już ze 2 tyg,bo wtedy ledwo ściagłam

mam wyrzuty sumienia ze tylko słodycze jem w tej ciąży zamiast się zdrowo odżywiac,wiec nakupowałam owoców i wcinam, nawet eMkowi kazałam wziąść ze sobą klucz do barku co mnie nie bedzie kusiło po słodkie:tak:

vanilka udanej wizyty w szpitalu, Ty się cieszysz że słońca nie masz a my tu pragniemy żeby świeciło choć troche:tak:

kasiamaj ja w ciąży nie chodze bo właśnie boje się bakterii a jestem podatna dośc na infekcje, przed ciążą to chodziłam często gęsto, najlpeiej się chodziło na 6 przed pracą, obudziłam się w tej wodzie od razu,brakuje mi basenu ale boję się

louise ja tak zrobiłam z proszkami,ze kupiłam tylko do koloru,bo mam same kolorowe ciuszki,no może 2 bluzeczki białe i jakieś śpioszki białe w kolorowe napisy, więc porobie pranie w proszku do koloru,tylko zrobię sobie np kupke takich kolorowych ubranek i tych mniej kolorowych i już :-) dzieki za pozdrowienia od miluszki,jak jej będziesz odp to tez ją oczywiście pozdrów i życz zdrówka

emih ale masz babcie:szok: niezła kobita,niezła

atabe moją kryjówką była lodówka,szczególnie chlebek pieczony z czosnkiem smalcem mi nie smakował (teraz uwielbiam) więc zawsze lądował pod lodówką, do dziś pamiętam miny rodziców jak zmieniali lodówkę…..:cool2:

misslena fajnie że mała obrucona,no to tylko teraz czekac na rozwiązanie, a te kilo w tą czy tamtą…no co Ty

Huraaaaaa!:-D znalazł się!!! wiecie gdzie mi się schował?! w korytarzu w takiej wielkiej skrzyni wiklinowej zawinięty w koc :sorry: ale jak on tam wszedł to nie mam pojęcia;-)

A ja jednak poszłam do parku-posiedziałam na lawce ,gazetki poczytalam i ledwo przyszłam -ta rwa to mi daje w kość.Chodzę jak kaczka przez to........................
Teraz posiedzę w domku juz do konca dnia :)

Misslena- to faktycznie dobre wieści że maleńka się obróciła- gratuluję :tak:
Atabe: ZWYCIĘSTWO! Nie mniejszy sukces niż u Missleny, a że bardziej przyziemny?- cóż... Ja do dziś (w tej ciąży) kilku rzeczy ciągle znaleźć nie mogę :eek:
Anetka- że też dałaś sobie odebrać bez walki klucz do barku?- podziwiam!- ja może i rano bym oddała, ale po południu na klęczkach bym błagała o zwrot :sorry:
Atabe, Anetka- mi niestety babka przy stole siedzieć kazała i wynieść jedzenia się nie dało :eek: Pozostawał głód albo odruchy wymiotne przy niestrawnych rzeczach :eek:

emih ja też nie mogłam odejść od stołu, dlatego załadowałam ile się dało do buzi i pędem do łazienki, a tam do wirówki:-p

jejku jak ja się nudze...........

reklama
Do góry