Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale widać jest niezbędny, to też dobrze, mam nadzieję że ma to przełożenie na kasę zwłaszcza że wydatków po porodzie kobieta ma co nie miara
na mlekach sie nie znam ale czy oprócz zatwardzenia ma jakieś inne objawy, np. skórke sucha albo zaczerwienioną na policzkach albo w pod kolanami i przy łokciach? bo wtedy by znaczyło że mleko nie służy. Może po tym już będzie lepiej
a tak to 2 dni szpital a M będzie wolny praktycznie od piątku więc mogłoby się już zadziać a tu nic
W niedzielę myśleliśmy nad wodę jechać z dziewczynami , ja własnie też w cieniu bym zaległa ale Emi zostaje u taty więc chyba M z Julą na basen pojadą sami, zobaczymy. Jeszcze jest opcja nadmuchania baseniku , dla mnie bomba ale nie wiem czy się juz ktokolwiek do niego zmiaści ze mną i dziecku moze być przykro
Biedna y z ta zgaga, nienawidzę cholery, na szczęści mi odpuściła ale mam ja świeżo w pamięci
spie tez bez kołdry - chyba od miesiąca i przy otwartym a M obok zawinięty w kołdrzaka
ja tak planuje w czwartek jak się doturlam że nie wyjdę jak mi nie da skierowania do siebie do szpitala
tez sobie zablokowałam ostatnio ale wystarczyły dane osobowe.
że jak to, on ,na MNIE ,cudo swoje jedyne ukochane
a kolega który nie tak dawno został ojcem powiedział że nie chciał go na początku straszyć
Dziwne jest natomiast to że nie pamięta z eks jakis takich scysji i wogóle jak przechodziła ciąże, tłumaczy to tym że chyba nie był zbyt dojrzały( bo smarkaty) i zaangażowany w związek i ciąże. Jak dla mnie to on dalej jest niedojrzały bo dziś od rana spędzilismy w aucie ze 2 godziny i on powiedział po powrocie że jak nie urodze na dniach i nie wrócę do siebie to mnie udusi
No ale jak miałam nie wykorzystac okazji i nie nawtykać mu skoro miałam go obok na wyłącznośc i nie miał gdzie uciec

Szkoda tylko, że w żaden kostium się nie mieszczę bo też bym się chętnie pomoczyła
Ale co tam, najwyżej pójdę na ryby
albo lody
.
Trzymam kciuki za szybko, lekko i bezboleśnie 
Moja Mała jak tak będzie w brzuchu siedzieć to dojdzie do 5 kg i nie wiem jak ja ją wypchne 

mój jest uświadamaiany na bieżąco, że mimo iż śmigam i nie narzekam, to ciąża to nie bajka-wczoraj arbuza 4kg kupiliśmy i mu daję tego arbuza i mówię-takie bobo noszę w sobie i do tego jeszcze parę kilosów-sam z siebie przyznał, że by sobie przylepił do brzucha i pośmigał, zeby poczuć choć trochę, jak to jest:-)