reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Arlecia gratulacje !!
Atabe wszystko wróci do normy zobaczysz i niedługo wrócisz z Jagódką do domku :tak:

Cholerka nie dam rady kulać się jeszcze 2 tyg... Tyle dziewczyn ma już swoje pociechy a ja tu czekam i czekam. Do tego ciągle ktoś dzwoni i się pyta co dodatkowo mnie denerwuje...

Idę zjeść truskawki - ulżę sobie trochę w cierpieniu ;p

Ostatnia edycja:
reklama
mruczka poczestowalabym ale wiesz jak to baba w ciazy wyduldalam cala i teraz pusta butlla stoi :zawstydzona/y::-(

louise powodzenia z laboratorium i dzieki za info promocyjne :tak: wczoraj bylam tam ale tak wkurzona ze malo co widzialam nawet z wlasnej listy pozapominalm kupic wszystkiego

justaa G R A T U L A C J E
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

jedyneczka nie przesadzaj z tym dzwiganiem ja podzwigalam wczoraj bo sie tak zaperzylam ze wzielam w jedna reke zgrzewke mleka a w druga zgrzewke sokow pod pachy i heja do domu a dzis jakby mi ktos noz wbijal miedzy nogi fee
a co do m i auta to moze dlatego mojemu sie nie chcialo do sklepu jechac ale my do tesco mamy raptem niecale 5 min

mysza fajnie a co do okna to masz takie brudne?? bo to mycie nic nie daje stary zabobon jakis :wściekła/y:

olyv udanego wypoczynku

magdzia nie boj zaby nie musisz miec wczesniej objawow moze byc jak tzw piorun z nieba :tak: czego ci zycze co do tej czerwcowki coz niezle laska rozciagnieta, ale chyba nie chcialabym byc az tak "luzna" tam na dole :zawstydzona/y:

atabe dziewczyno drzemnij sie przeciez nie jestes robocop i nie stresuj cycaniem jak zlapiesz rownowage i oddech samo bedzie sie lalo :tak::tak::tak: powodzonka i szybkiego powrotu do domciu

arlecia G R A T U L A C J E
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

A moj syn z dziadkiem bawia sie w indian :-D nad jeziorem (malutki basen taki dal 3 latkow) ale przynajmniej mlody smiga po polu a ja nie jestem w stanie dzisiaj mu dotrzyamc towrzystwa, tylko nie cche zdjac koszulki bo sie wstydzi swojego grubego cielska :-( ehh chyba mamusie podsluchal bo tluszczu to on nan sobei nie ma raczej chudy jest i mami moja ciagle ze on zabidzony a wg mnie wyglada ok caly czas w ruchu to nie bedzie juz taki jak byl kiedy byl malenki i sie uczyl chodzic a byla kluseczka :-)

u nas plany uległy chwilowej zmianie- M pojechał do castoramy, lidla, itd itp więc siedzę grzecznie w domu... nożyska puchną okropnie..

magdzia to ile Twoja córcia już waży??

arlecia, justaa gratulacje:-)

atabe dużo siły Ci życzę kochana

Ashika - no właśnie chciałam umyć, bo po tym deszczach wyglądają fatalnie. Jeszcze mi na jedno gołąb nasrał. I tak dobitnie, że nawet przez zaciągnięte rolety prześwituje flek :-D Nie traktuję tego raczej jako sposób na urodzenie ;-)

A co do KTG wyszło dobrze. Tylko problem w tym, że co lekarz to inaczej mnie traktuje. Jedni sugerują się terminem z USG inni z OM. I jak idę do kogoś pierwszego pokroju to zapisują mnie na KTG co kilka dni, ale dzisiaj dla lekarza wybitnie przemawiał termin z OM i dał mi już na jutro skierowanie... Może jutro ktoś będzie mi kazał przyjśc dopiero za tydzień :-)

Kupiłam sobie parówki cielęce. Taka moja dzisiejsza zachcianka ;-)
Arlecia gratuluję !!!

czesc dziewczynki ,na poczatek chce pogratulowac wszystkim rozpakowanym mamusiom,ja nadal w dwópaku ,wczoraj miałam nadzieje ze juz bo skurcze przez pół nocy i dupa,za to jak dzwonie do m to pierwsze pytanie zamiast czesc kochan ie brzmi -co juz?wiec chyba przestane dzwonic
ashika masz racje z tymi oknami ,tez przetestowałam albo jestem nie do ruszenia bo zapier....m jak mały samochodzik a i tak nic
atabe musisz troche odpoczac po porodzie wtedy i bedzie pokarm i mała spokojniejsza to bardzo wazne przy laktacji-nic na siłe
pozdrawiam lipcóweczki

zdycham zdycham...wodddddyyyyyyy!!!!!
tak gorąco że nie ma gdzie wleźć :szok::szok::szok::szok:

no nic -trzeba sobie radzić.

Ewa-z tego co wiem to nie ma przeciwwskazania do tego żeby równocześnie matka i ojciec siedzieli w domu z dzieckiem.byle zeby tatuś do roku to wykorzystał.
i tak jak piszesz L4-od lekarza.:tak:(tylko musisz zaznaczyć że na opiekę na Ciebie po porodzie)
Jedyneczka-daj sobie na luz z tymi wiadrami.
Olyv-udanego wypoczynku.
Vanilka-dzięki za wieści od Atabe i Arleci.

reklama
Arlecia GRATULACJE!!!, WITAMY MARCELKA!!!
Atabe dużo sił, dla Ciebie i Jagódki- oby jak najszybciej do domku, żebyście mogły odpocząć:tak:
kama, anetka- trzymam kciuki!!!

leczo gotuję-to już chyba ostatnie takie szaleństwa kulinarne-potem suchary i woda przegryzione jabłuszkiem:-D

Do góry