Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiec dam jej pare dni . Czy wasze dzidziole tez sie uspokoiły bo moja juz 3 dzien o wiele mniej ruchliwa jest ze zaczynam sie martwic troszke !

doszlam statecznym krokiem 
co do bzykania moj m odmowil wspolpracy po weekendzie :-(
musze cos wymyslic, ael dochodze do wniosku ze ta jego produkcja jakas malo efektywna, lepiej pojde na plac pobiegaz za zakupami wzorem louise 

co do sardynki popieram tez w nocy spacerowalam otworzylam drzwi na taras polazilam po nim troche lepiej sie zrobilo, ale i tak za chwile siku i znowu nie da sie spac:-( a nawilzacz powietrza to calkiem dobra sprawa szczegolnie w bloku i dla dzidziaka na zime takiego malenkiego tez bardzo dobrze robi, ja mam pod reka spray z woda morska nieomal na co dziena tak w ogóle, to dzisiaj mija mój termin przydatności, co mam zamiar uczcić wizytą u dr grzebacza, ewentualnie sprzątaniem w szafce, no i w ostateczności poród, ale to po 20 dopiero![]()

no nie moge nic wiecej napisac 

moj najaktywniejszy zawsze po 23 tak do 00.30 i nad ranem miedzy 5 a 6 bo potem w dzien to tylko wiertoli sie troszke ale po 23 to dyskoteke zapodaje :-
zacisne nogi i nie wypuszcze nie bedziemy potem robic 2w1
chociaz m sie smial ze bedzie mial prezent na rocznice, coz ja mam inny pomysl na prezent dla siebie niz wizyta na porodowce ;-)
a rocznice macie w urodziny mojego starszego syna,ale z tymi planami to masz racje nie daj sie wrobic zeby rodzic 18 tego,a prezent to oni sobie juz zrobili 9 mies temu a teraz my sie meczymy,kochana olejek rycynowy np przy synu na mnie podziałał bo kazała mi go ginka wypic i wypiłam taka łyche stołowa,obrzydliwe ale jak wypiłam 0 13 to około 17 mi wody odeszły wiec działa i chyba naprawde teraz tak zrobie