jedyneczka
Fan(ka)
My po spacerku w czwóreczke
Pokazałam mojemu dziecku język kilka razy a ona w śmiech
I powiedziała "gu", chyba nie miała na myśli głupia matka
Teraz obiados muszę zrobić, laski gotowe pierogi a dla nas sos z szyneczki planuję z kaszą. A wczoraj wcięłam hamburgera z biedrony w końcu i odpukać na razie spoko.
maruśka ja bym chętnie na siłownie poszła ale kiepsko mi sie wyrwać od września jak znów M angielski , wyjazdy a Emi szkoła i też trzeba przypilnować, sprawdzić lekcje, poprasować. A może szukam sobie wymówki bo jestem leń

Podziwiam Cię;-)
ewelad to fajnie jak taki tatuś aktywny;-)jak moja odziedziczy pasje po tatusiu to właśnie przed kompem będzie siedziała
ashika to załatwiłaś siore
a co u adwokata załatwiasz?coś niedoczytałam?
Tak czy siak powodzenie i hardości życzę;-)
Pokazałam mojemu dziecku język kilka razy a ona w śmiech
I powiedziała "gu", chyba nie miała na myśli głupia matka
Teraz obiados muszę zrobić, laski gotowe pierogi a dla nas sos z szyneczki planuję z kaszą. A wczoraj wcięłam hamburgera z biedrony w końcu i odpukać na razie spoko.maruśka ja bym chętnie na siłownie poszła ale kiepsko mi sie wyrwać od września jak znów M angielski , wyjazdy a Emi szkoła i też trzeba przypilnować, sprawdzić lekcje, poprasować. A może szukam sobie wymówki bo jestem leń

Podziwiam Cię;-)ewelad to fajnie jak taki tatuś aktywny;-)jak moja odziedziczy pasje po tatusiu to właśnie przed kompem będzie siedziała
ashika to załatwiłaś siore
a co u adwokata załatwiasz?coś niedoczytałam?
Tak czy siak powodzenie i hardości życzę;-)
nawet obiadu nie dokończyłam robić, a w sumie to nawet dobrze nie zaczęłam-na szczęście dziś M jest, to dokończył.. robimy tortellini, strasznie dawno nie jadłam.. tylko oczywiście na raty będziemy jeść, bo Marcello absolutnie chyba o spaniu nie myśli, oczy jak 5 zł i zwiedza mieszkanie na ramieniu taty, niezwykle zainteresowany..
Stęskniłam się już za tymi "czterema kątami".
A na samym cycu jedziemy i o dziwo wcale nie je bardzo często.Chyba jakieś tłuste mleko mam