Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem, czy coś będzie ze spaceru dzisiaj, bo pogoda niemrawa
u nas wystarczy, ze Lila skrzywi usteczka w podkówkę i , jeśli tatuś jest w zasięgu, od razu bierze ją na ręce-bo nie moze patrzeć na to ehhh tłumaczę, ze to do niczego nie prowadzi dobrego, a mała szybko się wycwani, ale on na to zawsze: ale ona tak żalośnie wygladała
co do kolek, daje Malemu sab simplex, przewaznie 2x dziennie

;-)Maruśka pracuję nad tym. Póki co, byłam u dwóch idiotów... szkoda słów nawet

w domku sobie może zorganizujcie kolacje przy świecach i lampce wina;-) może się uda a i spokojna będziesz
zamówiłam w innej przez net i ponoć ma być na jutro, no oby. Wczoraj zjadłam leczo, zobaczymy jak reakcja. Pomyślałam że już Nadinka duża dziewczynaka więc może będzie spoko już. Uwas też w domu tak zimno? Bo u nas strasznie a w dodatku wilgoć duża więc to zimno bardziej odczuwalne.Kupiliśmy taki pochłaniacz i już się sporo wody w nim zebrało w tydzień czasu
Nuk kształtem oki i avent ale wydają mi się mniej szczelne niż j&j. Jeszcze szczelne są baby-ono ale wielkie jak talerze obiadowe i szeleszczą mi w nocy

No bywa że jak się drze to mam ochotę ję wystawić na dwór