• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

reklama
Newfie trzymaj sie kochana,strasznie mi przykro,nie znajde slow ktorymi moglabym cie pocieszyc. dobrze ze masz meza przy sobie!
myslami wszystkie jestesmy z toba!
kurna jaki ten swiat jest niesprawiedliwy!!!

Witam.
A mi jakos smutno i ryczec ciagle sie chce :-(
Tutaj smutno bo wiesci nieciekawe ...ciekawe jaszcze co z nasza emih:-(
Nie wiem czy to ta pora roku tak na mnie działa czy co bo normalnie doła mam strasznego :-(

Cześć dziewczyny.
Strasznie to przygnebiające...I choler....niesprawiedliwe!!!Nigdy nie zrozumiem dlaczego Bóg na to pozwala.

Newfie Światełko dla Twojego Aniołka
[*]

smutno mi jakoś:-( nie wiem cały czas myśle o tym co sie przytrafiło newfie... i o emih... kurde i brzuch mnie boli od wczoraj- chyba od nerwów. Bo ja nie pojmuje- u newfie nic złego się nie działo- nie miała jakiś niepokojących objawów...kurcze nie rozumiem i się boję...

atabe mam tak samo.Strasznie sie boję,że u mnie też coś nie tak...
Przeciez Newfie dbała o siebie i uważała,nie pisała o żadnych bólach,czy krwawieniach...
Z tego wszystkiego miałam iść już dziś do gina,żeby sprawdzić,czy wszystko w porządku.Tylko mały mi się rozchorował, a pediatra też na popołudniu.Jakoś muszę wytrzymać w tym strachu do wtorku:-(
Od emih nadal żadnych wiadomości...Martwię się,co u niej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry