jasia b no nie moge z toba
albo mnie kosmetyczka dobijasz, albo ruskimi 

mnie sie ich od porodu chce, jakos tak mnie na nie na porodowce wzielo i myslalam ze za chwile zjem a teraz doopa blada bo skaza bialkowa :-( to wiesz co najedz sie ich za mnie :-)
maruska te kolysanki sa super moj starszak tez przy nich zasypial
tiffi no podgonilam a potem bylam na siebie zla bo trzeba bylo doopa w gore lezec albo zajac sie tylko soba i olac a tak to wychodzi ze mi pomoc nie potrzebna bo daje rade
A w koncu i twoja krolewna zasnie na dluzej 

perla czyli domowe spa milego relaksu :-)
mysza u mnie to samo mama musi byc na widoku inaczej przywoluje mame do porzadku ;-)
madzik moj glowka 35 a po miesiacu mial 38
uciekam bo pierdzi co znaczy ze zaraz wstanie ;-)
Milego dzionka
albo mnie kosmetyczka dobijasz, albo ruskimi 

mnie sie ich od porodu chce, jakos tak mnie na nie na porodowce wzielo i myslalam ze za chwile zjem a teraz doopa blada bo skaza bialkowa :-( to wiesz co najedz sie ich za mnie :-)maruska te kolysanki sa super moj starszak tez przy nich zasypial
tiffi no podgonilam a potem bylam na siebie zla bo trzeba bylo doopa w gore lezec albo zajac sie tylko soba i olac a tak to wychodzi ze mi pomoc nie potrzebna bo daje rade
A w koncu i twoja krolewna zasnie na dluzej 

perla czyli domowe spa milego relaksu :-)
mysza u mnie to samo mama musi byc na widoku inaczej przywoluje mame do porzadku ;-)
madzik moj glowka 35 a po miesiacu mial 38
uciekam bo pierdzi co znaczy ze zaraz wstanie ;-)
Milego dzionka

Nic te drenaże teścia nie pomogły. Wezwalismy fachowca od izolacji poziomej którą M chciał zrobić na wiosnę ale teśc i jego "fachowiec" odradzili i co? 6000 nie nasze
do tego tą scianę co chciałam z grzybek skuć bo jest z płyty i trzyma wilgoć, trzeba skuc/wywalić i nałozyć specjalny tynk zwłaszcza że malutkie dziecko, tak powiedział fachman. A jak mówiłam i nawet wyszukałam nazwy tego tynku i koszt obliczyłam to sie i tesc i fachowiec z politowaniem na mnie patrzyli