reklama

Lipiec 2010

:-D:-Dsiano na glowie :-Dtez mam siano:tak:siedze z lusterkiem w reku i skubie sobie te okropne pryszcze!!!!!!!!!!
No niby parka fajnie ...ale ja zawsze marzylam o siostrze (a mam brata )
Wydaje mi sie ,ze fajnie jak braciszek ma brata siostra siostre ...

vanilka to jak bedzie teraz dziewczynka to pozniej strzelicie jeszcze jedno i brat bedzie miala brata albo siostra siostre:laugh2:
ja nie wiem czemu ale obstawiam ze u ciebie dziewuszka bedzie!!
natomiast ja coraz bardziej przekonana ze chlopaczek mi pod serduchem rosnie taka jakas intuicja i nawet jak opowiadam to mowie jak do chlopaka:tak:z drugiej strony wszystko mi jedno byle zdrowe.
ja tez mialam kiedys wrozone to wyszlo ze bede miala 2 dzieci i bedzie to parka niestety nie pamietam co pierwsze chlopak czy dziewczyna:sorry:

reklama
ciekawe czy spelni sie wrozba :happy:
Ja nie mam zupelnie pomyslu na obiad dzisiaj ..
Za to zjadla bym ptasie mleczko albo cukierki w czekoladzie :-p:-p

A moze placki ziemniaczane zrobie ....hmm

ja zjadłam mini grześki i bagietke, ale głodna się robie i nie wiem co mam zrobić na ten obiad, dla mnie wymyślanie menu to ostatnio najgorsza robota:wściekła/y:

vanilka to jak bedzie teraz dziewczynka to pozniej strzelicie jeszcze jedno i brat bedzie miala brata albo siostra siostre:laugh2:
ja nie wiem czemu ale obstawiam ze u ciebie dziewuszka bedzie!!
natomiast ja coraz bardziej przekonana ze chlopaczek mi pod serduchem rosnie taka jakas intuicja i nawet jak opowiadam to mowie jak do chlopaka:tak:z drugiej strony wszystko mi jedno byle zdrowe.
ja tez mialam kiedys wrozone to wyszlo ze bede miala 2 dzieci i bedzie to parka niestety nie pamietam co pierwsze chlopak czy dziewczyna:sorry:
Kochana Ty mnie tutaj nie namawiaj do 3 dziecka :happy:
Dwoje i koniec ..:happy:
Wiesz co do tej pomocy na poczatku to tez tego sie obawiam ...
i wtedy wlasnie mamy brakuje :-(]

atabe ja teraz to robie obiady pod siebie ...;-)

ja w prawdzie mieszkam w Polsce, ale rodzice mieszkają zupełnie w innym mieście i własnie nie wiem jak sobie poradzę po porodzie... każda z nas ma chyba takie obawy:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry