reklama

Lipiec 2010

reklama
cześć dziewczynki :-)

jak tam dziś się czujecie? bo ja wyśmienicie :-) przedchwilą się obudziłam ( choć wyspana się nie czuje ) ale muszę wstać - dziś wraca moja połóweczka, więc muszę iść po resztę zakupów i zrobić ze sobą porządek ( włosy, maseczki itd :-D ) dziś wielki dzień - mój się dowie o fasolce:-):-):-):-) NARESZCIE

witaj!!! Ale musisz dziś szczęśliwa!! fajnie że Twoj ukochany dziś wraca!! Życzę Wam udanej zabawy, i podziel się z nami wrażeniami jak zareagował!! Napewno się bardzo ucieszy!!
A Ty się zrób na bustowo tylko poatrz na skłąd tych maseczek co by Ci nie zaszkodziły!

To fakt aisim jestem baaaardzo szczęśliwa, ale nie tylko z tego powodu - jutro też zaczynam swój 6 tc :-)
Jutro po południu zdam wam napewno relacje ;-)

cześć dziewczynki :-)

jak tam dziś się czujecie? bo ja wyśmienicie :-) przedchwilą się obudziłam ( choć wyspana się nie czuje ) ale muszę wstać - dziś wraca moja połóweczka, więc muszę iść po resztę zakupów i zrobić ze sobą porządek ( włosy, maseczki itd :-D ) dziś wielki dzień - mój się dowie o fasolce:-):-):-):-) NARESZCIE

to rzeczywiscie wielki dzien przed wami,och z pewnoscia poplyna lzy szczescia:-)czekamy z niecierpliwoscia na relacje:tak:
ja powoli zbieram sie do pracy chociaz checi nie mam wogole:no:

Hej babeczki;-)
U mnie dziś potworne mdłości:wściekła/y: ale zjadłam banana i narazie jest troche lepiej, ale nie spodziewałam się, że mdłości przyjdą tak szybko:no:
Życzę wam miłego dnia, bez mdlości:tak:

witam ponownie
pospalam troszkę i lepiej się czuję wypilismy kawusie z mężusiem tzn. on kawusie z mlekiem ja mleko z kawą i miejmy nadzieję że nie zaszkodzi
idę w końcu posprzątać bo jeszcze nic nie zrobilam a zaraz JUNIORKA ze szkoly wróci i lekcje trzeba odrobić
do wieczorka
super że nas tak przybywa

a ja chyba ide spac :-), chciazneidawno wstałam:-) pozneij wybieram sie na zakupy, trzeba jakies buty na zime kupic, ale tak naprawde to chciała bym poszalec na dziale z ciuchami dla noworodkow! kurcze ja szaleje jak widze te malutkie buciki , bluzeczki .. ahh no cos pieknego :-) ale sie jeszcze powstrzymam, nie to ze wierze w jakies zabobony, tylko poprostu jakos tak ..:-):-) a wy jak dziewczyny kiedy nad ciuszkami bedziecie myslec?

reklama
a ja chyba ide spac :-), chciazneidawno wstałam:-) pozneij wybieram sie na zakupy, trzeba jakies buty na zime kupic, ale tak naprawde to chciała bym poszalec na dziale z ciuchami dla noworodkow! kurcze ja szaleje jak widze te malutkie buciki , bluzeczki .. ahh no cos pieknego :-) ale sie jeszcze powstrzymam, nie to ze wierze w jakies zabobony, tylko poprostu jakos tak ..:-):-) a wy jak dziewczyny kiedy nad ciuszkami bedziecie myslec?

Ja miałam tak przed ciąża, oglądałam malutkie ubranka, wózki, kocyki itp...a teraz jakoś nie mam na to ochoty:zawstydzona/y: myśle, że jeszcze sporo czasu upłynie zanim zacznę na poważnie myśleć o zakupkach dla dzidzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry