reklama

Lipiec 2010

Ja do gina nie chce za wczesnie iść....może ok 20 listopada....pewnie poszłabym jeszcze później ale chce l-4...bo mam stresującą prace i ciągły kontakt z ludźmi....i nie chce za dlugo pracować.
Przy tamtej ciązy długo nic nie mówiłam w pracy...i zapierd.....jak mały samochodzik...a szef nie widząc o niczym obarczał mnie dodatkowymi pracami...i teraz nie chce powtórzyc tego błędu...w przyszłym tygodniu mu powiem...a pod koniec listopada idę sie lenić....

reklama
karolcia witam i gratuluje 2 kreseczek,ja do wczoraj bylam przekonana ze nie potrzebuje jeszcze l4 ale po 6 godzinach pracy stwierdzilam ze na nastepnej wizycie o nie poprosze.
dziewczyny powiedzcie mi bo troche sie martwie macie tez takie uczucie skopanego i obolalego brzucha?bo ja wlasnie tak nie mowiac juz ze czasem przychodzi ten bol dokladnie taki jak na okres.
aaaa i bym zapomniala mnie mdli tylko wieczorem,wczoraj to juz myslalam ze pawia puszcze feeee
a jak u was z cycuchami?mnie bola tak strasznie jakby zaraz peknac mialy:(katastrofa nawet dotknac nie mozna.
no to by bylo na tyle tego mojego marudzenia

Ostatnia edycja:
karolcia witam i gratuluje 2 kreseczek,ja do wczoraj bylam przekonana ze nie potrzebuje jeszcze l4 ale po 6 godzinach pracy stwierdzilam ze na nastepnej wizycie o nie poprosze.
dziewczyny powiedzcie mi bo troche sie martwie macie tez takie uczucie skopanego i obolalego brzucha?bo ja wlasnie tak nie mowiac juz ze czasem przychodzi ten bol dokladnie taki jak na okres.
aaaa i bym zapomniala mnie mdli tylko wieczorem,wczoraj to juz myslalam ze pawia puszcze feeee
a jak u was z cycuchami?mnie bola tak strasznie jakby zaraz peknac mialy:(katastrofa nawet dotknac nie mozna.

witaj...jesli chodzi o bzruch...to mnie tak pobolewa jak na @ cały czas...a jak idę na kupke...to mnie wtedy tak boli jakby był taki ubity...ni i nie moge sobie miejsca w łózku znaleźć.
a jesli chodzi o piersi...to narazie mnie cholernie bolą tylko sutki, jakby mnie żelazkiem przypalali....i przy myciu nie moge nawet ich recznikiem wytrzeć bo z bólu az mi łzy lecą....

Ja też mam mdłości największe wieczorami:wściekła/y: Brzuch mnie czasem zaboli tak jak na okres, ale najgorzej jak np. kichne- wtegy tak mnie zaboli i czuję, że wszystgko mi się tam ciągnie w dole brzucha:szok:

Witam nowe i stare mamusie;-) Śnieg u mnie za oknem, aż się nie chce wychodzić z łóżka:eek:

Czesc dziewczyny. Ledwo co siedze przed kompem, wypilam sok pomaranczowy i mam straaaaszne nudnosci. Zbiera mi sie na :eek:, ale nie wymiotuje. Sorry za szczegoly.
Witam nowe mamuski :blink:.
Jesli chodzi o piersiaki, to nie bola, tylko przy dotykaniu czuje, ze sutki sa wrazliwe... Bol brzucha nadal jest, ciagniecia, klucie lub bole @. Chyba normalnie...
Juz 10 ide na usg, nie moge sie doczekac.
Wiecie co te nudnosci to sa strasznie meczace, ale tak sobie myslke, ze skoro sa to chyba wszystko jest w porzadku...
Toja pytasz o prace, ja na razie jestem na zwolnieniu. I chyba tak zostanie, moja praca to ciagle delegacje wiec nie mam ochoty ryzykowac, ze cos sie stanie w podrozy, daleko od domu...
Mialam juz taki przypadek, bylam w delegacji w Chinach, poczulam sie dziwnie, mialam klucie w podbrzuszu, zawroty glowy. Zrobilam test, ktory wyszedl pozytywnie, a po 2 dniach przyszla @. Po tym przyrzeklam sobie, ze jak bede w ciazy, nie bede ryzykowac. Nie warto... Nie wiem co by bylo gdybym nie wyjechala, ale jak to sie potocznie mowi "lepiej dmuchac na zimne"...

dzień dobry lipcowe mamusie
KAROLCIA WIDZĘ CIĘ I SIĘ BARDZO CIESZĘ
u mnie wymiotów brak ale mdłości pojawiają się wieczorem no i dziś w mięsnym gdyby koljka byla to ...............
brzuch już nie pobolewa ale jak widzę wasze betki to moja 431 wygląda mizernie10 listopada mam wizytę i usg ale chyba dzień przed zrobię betke jeszcze raz
miłego popołudnia Wam życzę

Kaśka masz śliczną betke, nie ma co juz robic kolejny raz, Idz na wizyte do lekarza i wtedy bedziesz spokojniejsza. Na pewno wszystko bedzie dobrze.
Ja juz wizyte mam jutro popoludniu, Chyba zwariuje do tego czasu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry