reklama

Lipiec 2010

reklama
oczywiście ze przyjmiemy Witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i gratulacje!!:-)
no i nic sie nie martw wszystko sie jakos ulozy, a mamie musisz powiedziec, na poczatku napewno bedzie zła, ale pozniej jej przejdzie :-) wiem z wlasnego doswiadczenia, ale mame musisz zrozumiem , bo mama jak to mama martwi sie o swoje dziecko, napewno chciala by zebys jeszcze cieszyła sie zyciem , kozystaa z niego.. ale kto powiedział ze dziecko w czym zaszkodzi, przeciwnie to jest szczescie od zycia, i nei wazne co sie bedzie działo trzeba myslec że bedzie dobrze i zdac sprawe z tego ze nosisz w sobie malutka istotke ktora za kazdym razem jak bedziesz wiziec na usg przyniesie ci ogromna radosc.. powodzenia
Ci zycze i nie załamoj sie nie jestes z tym sama i to najwazniejsze! bravo dla twojego chłopaka!!:-)

Witam wszystkie przyszłe mamy.
Moja kruszynka prawdopodobnie również przyjdzie na świat w lipcu (jeszcze tylko wizyta u gin by potwierdzić). W/g wyliczeń 05/07/2010 - najpiękniejszy prezent na imieniny :) Jeśli brać pod uwagę iż wychodzą rozbieżności to może pojawi się w moje urodziny czyli 9 dni wcześniej.
Imiona wybrane :) Tzn ja wybrałam - przyszły tata niewiele miał do powiedzenia w tej kwestii :)

Ostatnia edycja:
Witam nowe mamuski i oczywiscie, ze wszystkie przyjmiemy, im wiecej nas lipcoweczek tym lepiej.

Zagubiona wspolczuje Ci niemiłej sytuacji z mamą, Mysle, ze jak juz bedziesz miala potwierdzenie od gina to powinnas jej powiedziec. Dobrze, ze chłopak Cię wspiera.

Karola prezent urodzinkowo imieninkowy bedziesz miala super,
pochwal sie jakie imionka wybrałas?

Angelie - super, super i jeszcze raz super!!!! Wyobrażam sobie waszą radośc

Witam Was wszystkie z samego ranka :-)
Mam pytanie odnoścnie bety.... Wiem ze na badanie krwi musze miec skierowanie od lekarza rodzinnego a jak bymn chciala zrobic beta hcg to jest jakies inne skierowanie tzn czy musze powiedziec akurat ze chcialabym skierowanie na to badanie czy jak to jest ? Bo nie bardzo się orientuje w tym, a Wy wiecie już coś na ten temat bo jak czytałam to macie już to za sobą :-D

Witam

Musisz miec skierowanie tylko na to badanie na beta hcg, mozesz tez isc zrobic sobie prywatnie do laboratorium i wtedy bedziesz wiedziala czy jestes w ciązy czy nie, czy wspolczynnik wzrasta i na jakim poziomie.
A miesiaczka ci sie spoźnia????

Dziewczyny, a jak to jest z tym śluzem. Bo ja miałam kilka dni w terminie @ delikatne plamienia....a teraz nic nie ma..tylko czasami się pojawi kilka plamek sluzu na wkładce, ale on jest taki dziwny...taki jakby kawowy ( jak kawa z mlekiem), czyli nie jest to krew tylko lekko brudnawy sluz....czy powinnam się zaniepokoic i iśc wczesniej do gina, czy to tak może być i poczekać te 10 dni.

Witam wszystkie przyszłe mamusie.
Byłam przekonana, iż już znajdę całą listę szczęśliwych przyszłych mam, które nadal nie potrafią uwierzyć dwóm kreseczkom na teście ciążowym, a tu pustka...
W takim razie czekam na was dziewczynki :-)

reklama
nie musi to byc nic strasznego, ja miałam krwawienie od samego poczatku, dostałam luteine, stopniowo zanikało i własnie robiło sie takie brazowe, ale wszystko bylo pod kontrola lekarza, wiec jak cie cos nie pokoi to lepiej mu to powiedziec:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry