Fajny link do masażu niemowląt
YouTube - Masaż SHANTALA - prezentuje instruktor P.M.Michta
YouTube - Masaż SHANTALA - prezentuje instruktor P.M.Michta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

przyzwyczajaj sie do paluszkow na szybie ttp.:-)
dobrze ze w szkole sobie radzi
czas zrobić to prawko:-) ale w sumie warto było, bo jak pomyślę, jakich cudów nakupiłam, to aż się ślinię jak Lilka zupełnie
no pożytku z D wielkiego nie mam , jak chory i wkurza mnie często, ale jak gdzieś jedzie, to ogarnia mnie melancholia-ach to rozdwojenie jaźni
poza tym to tylko jeden dzień, ale jedzie do Wrocławia, a ja nigdy tam nie byłam, a chciałam
zdrówka dla Barcika-D mówi , ze Lila też chyba kaszle, ale moim zdaniem to od zabaw ze śliną, a jemu nie wierzę, bo on z rodziny hipochondryków

Wyszorowałam ca ly dom ,wymieniłam tą kurtkę, potem spacerek a teraz padam na pysk
Za to jutro jako że obiadek tez mam , wielka laba:-)
Mam teraz 68, też jest spora ale chyba taka rozmiarówka bo w innych sklepach jakieś mniejsze były te kurtasy.

powiedział że jestem walmięta :-) Musiałam ogarnąć kuchnię, bo M zrobił schab ze śliwką a w kuchni jest nieobliczalny jak ruski kalkulator :-) A kuchnia bo jego eksperymentach to sajgon. Teraz mam chwilę dla siebie... a jednak nie - już wraca ... ciekawe co tak szybko ...
normalnie ciąża mnie zmaltretowała fizycznie..
Chyba że ekologiczne albo od znajomego rolnika ale ja takiego nie mam
Nadik właśnie nie przysypia już przy cycku, je świadomie i się delektuje
A ja się przyznam że jak ona czasem robi buu i podkówkę to mnie się chce śmiać i ona się śmieje wtedy przez łzy ale tak jakby starała się nie śmiać bo ma focha
Ale przynajmniej wiem że jak ryczy to za kilka minut mam czas wolny bo będzie spać

Też mam plecy wymordowane
Nie wiem co ona taka na odwyrtkę niż inne dzieci z kąpaniem spacerami i jazdą autem
Wymyśliłam że może nie przystosowuje się łatwo do sytuacji, taki charakter chyba bo z kąpielą już oki, spacery lepiej a autem jeździ rzadko więc nie przywykła ale z czasem przywyknie. Może taka bojaźliwa jest
Ale za to jak wjechałyśmy do reala buzia w ciup ,oczy jak 5 złotych a w nich niemy zachwyt
Więc przewiozłam ja dla przyzwyczajenia jeszcze po realu aż zasnęła
Śpi już pół godziny, zaraz M ją przełoży do łóżeczka, ciekawe czy się obudzi
Kurka chrzciny chyba 21 listopada i jak małą ubrać
Będzie któraś chrzciła w listopadzie?

po ekperymentach kulinarnych D wszystko ufajdane, on także:-)