kacperek i fasolka
Fanka BB :)
Witajcie. Mala spi wiec nadroabiam bb bo wczoraj miala mala goraczke i plakala mi a spac mocno chciala wkoncu usnela wiec noc przespala ok chodz pobudka o 2,30 byla.
Moja mala jakos zaczyna mi sie stawiac mozno przy lewym cycku przy prawym ok tez tak moze macie??
Mruczka moja mala tez sie wygina do tylu ale to normalne
Ewelad tez tak mam z moja mala i jej glowka co lata w prawo lewo tyl i przod i tez juz nie raz z dynki dostalam od niej a czasem tak przysadszi ze az zaboli mnie ja nie
A my jutro do kontroli mam nadzieje ze powie ze lepiej kaszelek mija juz mniej kaszle jeszcze ten katarek oby szybciutko wyzdrowiala. Potem gosci mamy znajmoi przyjezdzaja ze swoim prawie 3 letnim synkiem no i do ksiedza musze sie dzisiaj wybrac co by te chrzciny zalatwic juz do konca.
milego popoludnia
Moja mala jakos zaczyna mi sie stawiac mozno przy lewym cycku przy prawym ok tez tak moze macie??
Mruczka moja mala tez sie wygina do tylu ale to normalne
Ewelad tez tak mam z moja mala i jej glowka co lata w prawo lewo tyl i przod i tez juz nie raz z dynki dostalam od niej a czasem tak przysadszi ze az zaboli mnie ja nie

A my jutro do kontroli mam nadzieje ze powie ze lepiej kaszelek mija juz mniej kaszle jeszcze ten katarek oby szybciutko wyzdrowiala. Potem gosci mamy znajmoi przyjezdzaja ze swoim prawie 3 letnim synkiem no i do ksiedza musze sie dzisiaj wybrac co by te chrzciny zalatwic juz do konca.
milego popoludnia

Teraz cycami i ciśniemy kupsztala tzn. Nadia ciśnie ja dopinguję
Zasnęła wczoraj o 21.30 a po pół godzinie tak zapłakała przez sen że M od razu niech śpi bidula z nami no to spała
a w nocy wydawało mi się że ma ciepłe czółko i mierzyłam gorączkę ale na szczęście 37.3.
tylko po co teraz jak ty już zaprawiona matka polka

Dla mnie to za wczas
Jest dziecko i niestety ale teraz nasze potrzeby spadają na dalszy plan i między sobą musimy obowiązki dzielić a nie że ja król i idę spać a ty się bujaj-dosłownie