Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja też lubię chodzić z moją w gości, bo najczęściej wali komara
Albo jak to społeczniak węszy wszędzie, najchętniej to by jeszcze szuflady pootwierała :-)
rozpogodzi. Ja w niedzielę siedzę sama.
Zachlapałam wszystko, a miałam taki ubaw, że dostałam "śmiechowej padaczki" i M się darł, że zalewam wszystko, a Nina z przerażeniem na mnie lukała. Ale to taki wyjątek, bo w cycach raczej bez rewelacji. 

u mnie po dzisiejszym kfc pojawiła się ulotna myśl o diecie-trwała chwilę, nie wiem, czy będą jakieś następstwa
ja kojca nie kupuję, gdyż ze względu na ograniczenia metrażowe musiałabym go wstawić do sąsiadów
Madzik ja będę kupować kojec, ale to jeszcze chwila. Bardziej dlatego, że mam mieszkanie dwupoziomowe ze schodami i otwartą kuchnię. A nie zamierzam na kibelek z dzieckiem na rękach latach
przeglądałam oferty pracy, szukam czegoś, co mogłabym w domu robić-w zasadzie cokolwiek, biorę wszytko. Ale ogłoszenia są typu młody przystojny z dużym kutasikiem (dosłownie) kobiety do zabawy szuka. Wyć mi się chce![]()
i tak sobie odbijesz
. Mój mi wczoraj oznajmił, że jedzie na narty w styczniu. Powiedział, to takim tonem jak by był Panem i Władcą
. Od razu go sprowadziłam na ziemię, mówiąc że i tak nie pojedzie, bo wybrał sobie takich kumpli do jazdy, którzy w ostatniej chwili się wycofają
, ale On twardo staje przy swoim. Powiedziałam, że zobaczymy w styczniu kto miał rację
. Od wczoraj chodzi zły i strzela fochy, wie że mam rację
.
.