ja zaczynam żałować, że robimy roczek na 13-sta. U nas 10 os., sama najbliższa rodzina.
Problematyczny jest obiad, jak będzie gorąco , a ja coś ugotuję - nie da się wysiedzieć w mieszkaniu. A nie posadzę gości przed zimnymi przekąskami w porze obiadowej.
Chyba zrobimy tak, że najpierw tort i szampan w domu. Potem grill na działce (czyli pod domem) potem powrót, zimne przekąski.
Zwłaszcza, że mój M ma parcie na tego grilla, nawet zakupił dodatkowy stół i krzesła.
No i wielka niewiadoma - pogoda. To mnie drażni, jestem straszny szczególarz i bardzo nie lubię improwizacji.
Skrzat a co się stało tej dziewczynie z forum poznanskiego?
Arlecia o właśnie, a jak z tymi wróżbami? Może też coś takiego zrobię?
Sasanka Dla mnie najfajniejszy wózek i ew. kuchenka (ale ta chyba trochę na wyrost)
my kupiliśmy kostkę kiddieland
KIDDIELAND *ZABAWNA KOSTKA * + GRATIS !!! (1672967824) - Aukcje internetowe Allegro
fajny jest też domek
KIDDIELAND ODKRYWCZY DOMEK EDUKACYJNA ZABAWKA WAWA (1691775770) - Aukcje internetowe Allegro ale chyba dziecko musi być starsze
A ja dzisiaj zakupiłam mojej małej zawieszkę-laleczkę.
PLAYGRO DUŻA ZAWIESZKA DO FOTELIKA WOZKA LALECZKA (1684957948) - Aukcje internetowe Allegro Dla maluchów, ale bardzo mi się spodobała, chyba bardziej mi, niż Gosi

To tak przed-urodzinowo, dawno nie kupowałam zabawek, bo moje dziecie przestało bawić się zabawkami.