O kurcze, co to za jatka!! dziewczyny przestańcie! Nikt tu przecież nie krzywdzi własnego dziecka. Same wiecie, czy dziecko rozpacza, bo jest opuszczone, czy moze wymusza, bo nie chce jeszcze spac i chce towarzystwa.
U nas Pola zasypia sama. Ale miala rozne fazy, i noszenie na rekach, i zasypianie samemu, i znow na rekach. Ogolnie to POla zle sypia, kiedy ja do pozna pracuje. to faktycznie tak wyglada, jakby na mnie czekala ze spaniem. Wczoraj poszla spac przez 23! Konczy się to najczesciej lulaniem na rekach, potem ją spiącą odkladam.
Co do zabawek, to ostatnio na topie jest Pusia, czyli piesek z ikei. WOla ją bez przerwy, wszędzie nosi.
Co do smoczka, to mi się przestają podobac Poli gorne jedynki i chhba w ferie zimowe, czyli w lutym, zrobię radykalną akcję pozbywania się smoczka.
Jesli chodzi o tą butelkę, co to nie moglam jej odkrecic, to odkrecil ją chlopak niani. trochę pola pila z niej wczoraj, ale dzisiaj szalu juz nie ma, nie chce pic. I pije ze smoczka.
Co do mycia zebow, to kiedys mnie gryzla, kiedy jej mylam taką szczoteczką zakladaną na palec. Ale normalną szczoteczkę uwielbia, sama tez lubi nia myc zeby, wiec jest tak, ze ja jej najpierw myje, a potem ona myje/gryzie szczoteczkę.
Co do przecen, to kupialm wczoraj za 33 zl w mothercare 3 body z dlugim rekawem na rozmiar powyzej 24 miesiecy- stwirdzilam ze na zime na dwor przyda jej się cos takiego, oraz za dwadziescia kilka zlotych komplet majteczek powyzej 2 lat (7 szt).
Weszlam do coccodrillo, byly bardzo drogie jeszcze kombinezony (podobal mi się robot, ale 200 zł wychodzi). wiec albo poczekam na wieksze wyprzedaze, albo kupie cos przyszlą zimą uzywanego na allegro.
W hm wymiecione wszystko.