Dziewczyny idąc tym tropem, że drugie inne od pierwszego hehe a daj boże

) Mała jest cudowna ale energii i pomysłów ma za dwoje jak te króliki duracell z tym że jej nigdy bateria się nie wyczerpuje -- cuudny dzieciak ale daje czasem popalić.
A ja dziś wykonałam awykonalne jak mi się wydawało. Wzięłam urlop i od 8 zabrałam sie za pieczenie rogalików z marmoladą i nutellą - na cieście drożdżowym. W połowie roboty jak już wszystkie zabawki miałam pod nogami , przeklinałam samą siebie za taki nierozsądny pomysł, no ale jakoś poszło i jak już pieczenie zostało to betka a rogaliki pycha:-)
Gogana w narodzie siła

) świetny pojazd i maluchy też cudne no i rozumiem rodzynek w środku na zielono??
Eif farbki fajna rzecz ale u nas bez degustacji by się nie obyło
Za to Zośka dostała od babci tablicę taką do piania kredą i ma zegar i takie liczydło. Najpierw spojrzałam na to z przymróżeniem oka a kazało sie super sprawą. Jest to malutkie takie idealne na jej wzrost, leciutkie bo stelaż to takie rurki plastikowe, nosi ją gdzie jej pasuje i mazanie po tablicy i ścieranie kredy jej się bardzo spodobało - już nie mówię o sobie, bo mała ciągle chce by jej lalę rysować a zegar to w ogóle robi furorę ciągle mała lata i "tik tak tika tak" a no i koszt - 23 zł

a naprawdę fajna zabawa i łaśnie fajnie że to kreda siebie co najwyżej oprószy a wystarczy lekko dotknąź a mazaje już są .polecam
Kropa dobrze że piszesz że te Czu czu 2-3 latka u was nie przeszły

Ja też je kupiłam i z niektórymi zagadkami sama miałam problem

zdecydowanie mała nie dałaby rady no i te cienkie karteczki - nie dla nas, ale za tymi 0-3 to się rozejrzę.
Któraś z Was wspominała o podobieństwie a raczej jego braku, chyba
Eif, to ja mam zawsze wesoło z naszą nianią:-) Chodzi po domu z małą i słyszę "Ale Ty jesteś ładna - czysty tatuś ", albo "Jaki Ty masz piękny uśmiech w tatusia " ,...a jeszcze jeden tekst czysty tata, mama od pasa w dół

heeh i mówi tak przy mnie centralnie - wiem że złośliwa nie jest tak po prostu ma heeh ale nawet tak nie pomyśli że może to nie na miejscu

. A generalnie moi znajomi i rodzina widzą podobieństwo do mnie a Mka do niego i tak jest najczęściej