no i kupiłam bieliznę majtki + podkoszulki po 7 szt w mothercare... 120 zl

no ale policzyłam, że jakbym kupiła na allegro, to z przesyłka wyszłoby niewiele mniej, ale zanim dostałabym paczkę,wyprała i wysuszyła, zeszłoby do piatku.
kropa no własnie dlatego, że podkoszulki wyłażą, zdecydowałam się wziąć rozmiar 3-4 lata, w porównaniu do 1,5-2 miał tylko 1cm więcej na szerokość ale już ze 4-5cm dłuższa, więc nie powinna wyłazić

majtki na 2-3 lata, ale pewnie zaczniemy bez pampka najwczesniej w maju.
Docelowo chciałabym, żeby Gosia była w stanie sama rozebrać się na nocnik
eijf kolibry! super, ja nigdy nie widziałam, ale to musi wyglądać niesamowicie jak sobie tak wiszą w powietrzu nad kwiatem
a ja pamiętam jak na swoim urlopie (kiedy Goska była na etapie wspinania się i niestety bolesnych upadków) najbardziej cieszyłam się, że w apartemencie jest dywan... chociaz normalnie kręciłabym nosem, że kurz itd.
elmoo zdrówka dla malutkiej
gogana ja robię tak, że mam słomkę dociętą na rozmiar stopy i najpierw sprawdzam czy luz w buciku jest odpowiedni, a potem zakładam na nogę i sprawdzam czy dobrze leży (bo Gosia ma wąską nóżkę) i czy lekko chodzi.
Na twoim miejscu wzięłabym 23, ale tylko pod warunkiem, że dzieci ładnie i lekko chodza w tych bucikach.
Z moich własnych (aczkolwiek krótkich;-)) obserwacji wynika, że dobrze dopasowany w kostce but, nawet ciut większy - nie utrudnia chodzenia, natomiast te źle dopasowane do tegosci stopy, nawet jeśli są idealne na długość - utrudniają chodzenie.
No i ja mam taką zasadę, że wymieniam buty na większe - zanim stana się "idealne na długość", tzn. prowadze baczną obserwację jak już jest tylko 0,5cm luzu i często mierzę stópkę, a jak luz zmniejszy się do 0,3cm - to wskakujemy w większy model.
Ja mam manie za ciasnych bucików

Całe życie wypominałam mojej mamie, że mi za ciasne buciki zakładała, bo mam zakrzywiony jeden palec stopy... aż mi się urodziła córka z takim samym zakrzywionym paluszkiem