hej
eijf! Super, ze tak dobrze poszło. Żeby tylko teraz malutka się nie pochorowała. Uważajcie na klimatyzację, nasz Gosia przeziębiła się na urlopie od tego. Tez była gorączka, spędzaliśmy wtedy czas na spokojnie, wylegujac sie w cieniu i jakoś doszła do siebie.
Ja też z tych, co spać nie mogą
kropa a ile worków piachu kupiłaś? jeden, dwa? Do piaskownicy chyba nie sypie sie grubej warstwy dla takich maluchów.
i czy ten piach sypałaś na gołą ziemię, czy też wycielasz piaskownicę jakąś filią od spodu?
byliśmy wczoraj w castoramie, ale jakoś nie widziałam piasku (a też o nim myślałam)... no i szkoda, bo zamiast w piachu dzieć grzebał mi w świeżo skopanej ziemi i tylko było dużo prania i masakra z czyszczeniem butów
elmoo kropa duzo zdrówka dla maluszków
marta coś pisałaś, że kupiłaś sandałki elefanten, mogę wiedzieć jaki rozmiar?
Moja gwiazda ma teraz 22, więc wzięłam 23. No i zalezało mi na modelu z zeszłego roku, bo tegoroczne są bardziej zabudowane. Mamy białe z kwiatkiem w kolorze intensywnego różu. Też te kupiłaś?
A u nas wczoraj były wiosenne porzadki na działce. Ależ ja dostałam w kość, aż nie mogłam w nocy zasnąć, bo mnie gnaty bolały z kazdej strony

No i otwarcie sezonu grillowego też było, a jak!
Nie wiem czy się znacie dziewczyny. Czy truskawki owocują w pierwszym roku po posadzeniu?