czesc dziewczynki!!
Kurcze mam wyrzuty sumienia ze nie mam czasu pisać z Wami, a potem nadrabiam wszytkie napisane strony!!
U mnie ze spaniem tak że o 22 jestem już padnięta i musze się położyć za to o 6 wstaję do pracy!! Na razie pracuję i nie chciałąbym z tego rezygnować!! Jestemz a bardzo energiczna na siedzenie w domu i mogłabym chyba oszaleć, ale miałabym wiecej czasu na forum, bo z pracy nie zawsze da się pisać.
aishika wspólczuję Ci tej bezsenności!! moze to się skończy niedługo!! A co do mdłości to dalej Cię męczą??
Kurcze dziewczyny zazdroszczę Wam że czujecie już jakies ruch dzidzi!! bo ja coś czuję ale nie wiem czy to już to!!
a od kiedy maleństwo słyczy głosy z zewnątrz!! bo mój M juz książkę wybrał żeby do brzuszka czytać!! tylko nie wie od kiedy ma to robic!!
Co do list regionalnych to ja mam taką propozycję!! trochę się nad tym zastanawiałam!!
Proponuję aby każda z nas otrzymała listę z imieniem i nazwiskiem, miejscowością, datą urodzenia i mailem!! Takie dane niech ma każda lipcóweczka!!
Natomiast numery telefonów przekazałabym tylko liderką regionu. Często dziewczyny nie chciały ich wogóle podawać więc może uszanujmy tą decyzję i niech są tylko u wybranych! Jeżeli byłaby potrzeba kontaktu telefonicznego to wtedy liderka mogłaby się z daną osobą skontaktować!!:-)