reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

Ashika a Ty już na nogach kochana!!
Kurcze ty to masz przeboje z tym spaneim!!

ja własnie koncze listy regionalne!!:-)

no wiem niestety dlatego sie odgrazam M teraz ze jak sie juz urodzi to nie ma mowy nie wstaje w nocy ;-) wystarczy mi juz tego niespania zupelnie.
Zaliczylam dzis prawie 4 godz senku takiego troche na sile bo co pol godz sie przebudzalam :zawstydzona/y:
Moze kiedys sie poprawi ale nie licze na to ze pod koniec ciazy bede sie wysypiac bo wtedy to juz bedzie lekko niewygodnie :-)

reklama
rybka co do mdlosci i wymiotow nie mam pojecia :-( mnie morduja od samego poczatku i to konkretnie i zarowno o tym jak i o niespaniu slyszalam tyle cudownych rad ze ksiazke mozna by zaczac pisac, tylko szkoda ze zaden szarlatanski sposob nie dziala :-(

Kurcze sylwester to byl fajny dzien bo ludzie nie spali od razu jak susly, ale i tak poszlam ostatnia spac :wściekła/y:

no wiem niestety dlatego sie odgrazam M teraz ze jak sie juz urodzi to nie ma mowy nie wstaje w nocy ;-) wystarczy mi juz tego niespania zupelnie.
Zaliczylam dzis prawie 4 godz senku takiego troche na sile bo co pol godz sie przebudzalam :zawstydzona/y:
Moze kiedys sie poprawi ale nie licze na to ze pod koniec ciazy bede sie wysypiac bo wtedy to juz bedzie lekko niewygodnie :-)

Nie martw się tym USG genetycznym bo napewno wszytko będzie dobrze, a i sama mówisz że dzidzia daje o sobie znać wiec pewnie Cię przestrzega że masz się uspokoić i wyluzować!! Ja trzymam kciuki za Twoją wizytę!!
Moze powiedz lekarzowi o tej bezsenności Twojej może coś zaleci na to!! Bo 4 godzinki snu w naszym stanei to chyba troszkę mało!! A Ty sie czujesz po tych 4 godzinach wypoczęta i wyspana??

Nie martw się tym USG genetycznym bo napewno wszytko będzie dobrze, a i sama mówisz że dzidzia daje o sobie znać wiec pewnie Cię przestrzega że masz się uspokoić i wyluzować!! Ja trzymam kciuki za Twoją wizytę!!
Moze powiedz lekarzowi o tej bezsenności Twojej może coś zaleci na to!! Bo 4 godzinki snu w naszym stanei to chyba troszkę mało!! A Ty sie czujesz po tych 4 godzinach wypoczęta i wyspana??

Nie do konca :zawstydzona/y: ale jest ok troszke ziewam co prawda i momentami czuje sie jak zombii ale za to wieczorem mam wrazenie ze caly dzien spalam :baffled: i podejrzewam ze jakby wszyscy nie spali w nocy to ja bym pewnie przestala sypiac :-D
Ziolowe i domowe sposoby na spanie nie daja rezultatu a tabletek nie bede brala :dry: jakos moze to przemecze, nie chodze na szczescie do pracy wiec nie martwi to tak bardzo a moze wlasnie dlatego nie spie ze brakuje mi tego zamieszania calego hmm:baffled:

hej,
ja też miałam ciężką noc- więc łącze się z Tobą Ashika w bólu:zawstydzona/y: do tego musiałam o 7 wstać, pojechałam do szpitala onkologicznego zapisać się na wizyte w sprawie tego mojego dziwnego pieprzyka:confused: i mam wizyte już dziś koło 13- 14...boje się jak cholera...

Witamy sie z rana:-) Kto wie gdzie jest emih?? Cos jej nei widac nie? Jak ja sie ciesze ze ja spie nocy, fakt ze z 10 razy sie budze ale spie;-) Dzisiaj mnei normalnie pies obudzil o 8, chyba stwerdzila ze za dlugo spie:-D

hej,
ja też miałam ciężką noc- więc łącze się z Tobą Ashika w bólu:zawstydzona/y: do tego musiałam o 7 wstać, pojechałam do szpitala onkologicznego zapisać się na wizyte w sprawie tego mojego dziwnego pieprzyka:confused: i mam wizyte już dziś koło 13- 14...boje się jak cholera...

wszystko bedzie ok zobaczysz, super ze cie sie udalo tak szybciutko z terminem :tak:

hej,
a kto cie tam skierowal?? Dermatolog?? Beda cos z nim robic czy dowiesz sie na miejscu?? I nei denerwuj sie to pewnie zwykly pieprzyk;-)

Zwykły pieprzyk to nie jest- od tygodnia mam pod nim taką jakby kulke:zawstydzona/y: dermatolog mnie tam skierował- do natychmiastowego usunięcia, ale mam dziś konsultacje w tym szpitalu to się okaże co dalej...
też się zastanawiam gdzie nasza emih...mam nadzije że wszystko u niej dobrze.

reklama
cze dziewczynki!
Ashika i Atabe ja mam kolejna noc nieprzespana i juz ledwo zyje... :-(
widze ze kolejne lipcowki zlikwidowaly foto w ava... chyba juz tylko ja, Geperty i Aisim nie uleglysmy psychologii tlumu! szkoda...

Do góry