Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to się nie martwię ;-), bo mój gin też nic nie mówiło testach z krwi.
Aisim odpowiedział na wątku "USG...".
Wiesz co ja juz chyba rozgryzlam o co chodzi ...no mowilam Ci! dziewczyny tu w UK robia badania na Down'a i z USG i z krwi! w PL tylko z USG, no chyba ze jest jakies podejrzenie badz wiek pow.35 lat!

No i dlatego zapowiem jej na tej wizycie ,ze chce tlumacza i koniec !!! ja dogadam sie z ludzmi w pracy ,sklepie gdziekolwiek jestem ale co do ciazy to nie znam tych pojec po angielsku
No a ta malpa polozna twierdzi po co mi tlumacz jak ja dobrze mowie !!! Niech spada ..i teraz musze kur...........sie domyslac o co biega 

, choć wiele bym dała, żeby nie musiał nosić okularków, ale niestety jest na nie skazany do końca życia, bo ma bardzo dużą wadę minusową i astygmatyzm :-(.
wiem o co cho! bo niby skad masz znac angielskie terminy i okreslenia medyczne?Wiesz co ja juz chyba rozgryzlam o co chodzi ...
Polozna pobierala mi krew na cukier ...ale az 5 fiolek ..no i na tej wizycie mowila o tym blood test ..i mysle ,ze juz wtedy pobrala mi krew i teraz tylko chca usg moje |(bo musi byc krew , usg i oni wyliczaja)
Ja wtedy bylam bez tlumaczki z moim m i z dzieckiem ,a on nam ryczal w srodku wiec musialam jej sluchac i dzieciaka uspokajac i wyszlam taka praktycznie nic nie wiedzacaNo i dlatego zapowiem jej na tej wizycie ,ze chce tlumacza i koniec !!! ja dogadam sie z ludzmi w pracy ,sklepie gdziekolwiek jestem ale co do ciazy to nie znam tych pojec po angielsku
No a ta malpa polozna twierdzi po co mi tlumacz jak ja dobrze mowie !!! Niech spada ..i teraz musze kur...........sie domyslac o co biega
![]()
u nas w szpitalu robia blood test po usg ...wiem o co cho! bo niby skad masz znac angielskie terminy i okreslenia medyczne?
ja zapamietalam o tym tescie z krwi na Down'a bo midwife powtarzala mi to ze 4 razy zeby nie przegapic tego 16tyg.
mam zadzwonic po jutrzejszym usg jaki wiek ciazy wyszedl z badania zeby umowic sie wlasnie na tan blood test!