reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

reklama
iwusia29 - witam wśród lipcóweczek.
aisim - dziękuję za maila ;-)

Wróciłam ze sklepu. PADAM. To już nie dla mnie.
A tak a propos - dziewczynki, czy Wy macie jakiś śluz, czy raczej suszę w gaciorkach? :-) Sorka za pytanie, ale tak mnie to ciekawi :-D

dziewczeta- wybaczcie- za chiny nie nadrobie zaleglosci:zawstydzona/y:

moi rodzice juz wrocili do Polski, ja ogarnelam balagan po swiateczny;-) mala zaczela chodzic do przedszkola no i....zaczynam sie szykowac do podrozy- 7.01. lece na wakacje do Egiptu:-)

postaram sie przed troszke uporzadkowac nasz dzial i utworzyc-przeniesc brzuszkowy na zamkniety- choc to wcale nie takie proste:-D

caly czas myslami jestem z Wami!:tak:

Rusałka, daj koniecznie znaka jak było w Egipcie! życzę udanych wakacji

aisim- ja czytałam, że już od 16 tc (chyba, że się szybko rozwija, to nawet w 14 )
Dlatego teraz uważamy z M na to co mówimy, i staram się nie przeklinać :-D

iwusia29 - witam wśród lipcóweczek.
aisim - dziękuję za maila ;-)

Wróciłam ze sklepu. PADAM. To już nie dla mnie.
A tak a propos - dziewczynki, czy Wy macie jakiś śluz, czy raczej suszę w gaciorkach? :-) Sorka za pytanie, ale tak mnie to ciekawi :-D

Ja mam susze ;-);-);-)

aisim az sama jestem ciekawa od kiedy nas slysza :happy2::happy2:

perla ja tam psychologii tłumu nie podlegam a na zdjęciu mało mnie widać, wiec nie zmieniam!!
ale fakt przyzwyczaiłam sie do Waszych foto a Wy znów pozmieniałyście ;-( szkoda takie ładne z Was kobitki!!

Atabe nie martw sie na zapas, napewno bedze ok z tym pieprzykiem!!

Wysłałam Wam wszytkim maila z preparatami witaminowymi od geperty!!:-) przepraszam ze dopiero dzis:-(

hej
do mnie mail nie dotarł!! mogę prosić raz jeszcze?

reklama
aisim- ja czytałam, że już od 16 tc (chyba, że się szybko rozwija, to nawet w 14 )
Dlatego teraz uważamy z M na to co mówimy, i staram się nie przeklinać :-D

Ja gdzieś wyczytałam że od 18 tygodnia!!
Mój M prosił żebym sie zorientowała, bo wybrał juz książkę króra będzie czytał naszej "wiercidupce" i się chłopina martwi że jak zacznie za szybko to maleństwo nie będzie znało początku całej historii, a ksiazka jest z jego biblioteczki tz z fantastyki!! (fajnie się przy tym zasypia - wiec ja będę chrapać a on będzie czytał):-)

O tym przeklinaniu tez będę musiała pomyśleć)))i się hamować!

Do góry