reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

Vanilka nie wkurzaj sie !! bedzie napewno dobrze!! Mogłaś ja zapytac czy mogłabyś wyjechać, czy tych badań się nie da przesunąć o jakiś czas!!

Dziewczyny wysłałąm jeszcze raz maila do: oczekiwanie, perla, emih i tifi1!!
Sprawdzcie...nie wiem co jest grane bo ja nie dostałam zwrotu na poczte! NIe kumam czemu do jednych dotaro a do innych nie!!:tak:

reklama
Witam serdecznie:-)bardzo chetnie przylaczam sie do Waszego grona...tylko mam troche problemow technicznych....moj suwaczek jest malo widoczny, fotka calkowicie niewidoczna, musze nad tym troche popracowac...jak narazie wydaje sie to byc dosc pokrecone....

Załączniki

• 0d1ylhb8mi5u5ojg.png
    0d1ylhb8mi5u5ojg.png
    7 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
A każda z Was miała robione badanie krwi na downa czy tylko USG?
Bo ja takich badań nie zamierzałam robić, ale nie wiem czy to konieczne :confused:.

A każda z Was miała robione badanie krwi na downa czy tylko USG?
Bo ja takich badań nie zamierzałam robić, ale nie wiem czy to konieczne :confused:.

ja tylko USG! mi powiedziano ze krew pobiera się wtedy gdy coś z usg wychodzi nie tak!!
ale nie znam się i nie wiem))

geperty a czemu tak póxno tą karte ciązy ci założą??

reklama
Vanilka nie wkurzaj sie !! bedzie napewno dobrze!! Mogłaś ja zapytac czy mogłabyś wyjechać, czy tych badań się nie da przesunąć o jakiś czas!!

Dziewczyny wysłałąm jeszcze raz maila do: oczekiwanie, perla, emih i tifi1!!
Sprawdzcie...nie wiem co jest grane bo ja nie dostałam zwrotu na poczte! NIe kumam czemu do jednych dotaro a do innych nie!!:tak:

Wkurzam sie tylko na nich bo oni tacy rozstrzepani ...zamiast powiedziec co i kiedy i gdzie to ci zadzwonia dzien przed albo list walna ....
No ale co zrobisz ..trzeba isc ;-)

Do góry