reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

reklama
Iwusia wklej to co miałaś przed chwilą, a ja to przerobię na kod URL i spróbujesz wkleić :tak:.

Supcio a do ciebie wyślę na priva bo mi wychodzi twój suwaczek jak testuję :tak:

wiecie co ja tez mam problem natury technicznej z forum!!
Jak jestem zalogowana to każdy dodany przez was post jest mi komunikowany na mailu i dostaje potwierdzenie że nowy post się pojawił!! dzis dostałąm 47?
Nie wiecie jak to zlikwidować, coś musiałam przez przypadek zaznaczyć tylko nie wiem gdzie to usunąć!!?:-)

wróciłam, nie wiem co mam o tym myśleć. Zapisał mnie na zabieg wycięcia tego pieprzyka na 21 stycznia. Nie wiadomo co to jest:szok: zbadać można po wycięciu... tylko wkurzył mnie bo pytałam czy to zagraża ciąży- to on mi na to , że nie wiadomo co się stanie z płodem:baffled: myślałam że wyjde jak to usłyszałam... ale zadzwonie do gina by to skonsultować...jeśli mam ryzykować dzidzią to nie pójde... tylko boje się, ze to coś groźnego:wściekła/y:

dzieki za wszystkie podpowiedzi, sorry, ze Wam tu troche tym zasmiecam watek...dziwne ze widze juz suwaczki w mojej sygnaturze(w ustawieniach)a na forum to dalej nie widoczne:baffled:ale dobra jakos sobie poradze

dzieki za wszystkie podpowiedzi, sorry, ze Wam tu troche tym zasmiecam watek...dziwne ze widze juz suwaczki w mojej sygnaturze(w ustawieniach)a na forum to dalej nie widoczne:baffled:ale dobra jakos sobie poradze
no kochana ja tam widze i zdjecie i suwaczki ;-)
a tak wogole to witam nowa lipcoweczke! :-)
dopisz sie Iwusia do listy!

Ostatnia edycja:
teraz już widac Twoje suwaczki iwusia29!!
Atabe - skonsultuj to z gimem i moze jeszcze z jakims dermatologiem!! Nie warto ryzykować a popytać nie zaszkodzi!!

Kobitki ja spadam do domku!! Kurcze nic prawie dzis nie zrobiłam w pracy....ale spoko nie mam do nikogo pretensji..jutro nadrobie!!
Idę te placki robić, bo już mi ślinka cieknie!!
Odezwę się wieczorkiem!! Trzymajcie się !!!:-)

reklama
Do góry