reklama
wiecie co ja tez mam problem natury technicznej z forum!!
Jak jestem zalogowana to każdy dodany przez was post jest mi komunikowany na mailu i dostaje potwierdzenie że nowy post się pojawił!! dzis dostałąm 47?
Nie wiecie jak to zlikwidować, coś musiałam przez przypadek zaznaczyć tylko nie wiem gdzie to usunąć!!?:-)
Jak jestem zalogowana to każdy dodany przez was post jest mi komunikowany na mailu i dostaje potwierdzenie że nowy post się pojawił!! dzis dostałąm 47?
Nie wiecie jak to zlikwidować, coś musiałam przez przypadek zaznaczyć tylko nie wiem gdzie to usunąć!!?:-)
atabe
Fanka BB :)
wróciłam, nie wiem co mam o tym myśleć. Zapisał mnie na zabieg wycięcia tego pieprzyka na 21 stycznia. Nie wiadomo co to jest
zbadać można po wycięciu... tylko wkurzył mnie bo pytałam czy to zagraża ciąży- to on mi na to , że nie wiadomo co się stanie z płodem
myślałam że wyjde jak to usłyszałam... ale zadzwonie do gina by to skonsultować...jeśli mam ryzykować dzidzią to nie pójde... tylko boje się, ze to coś groźnego
zbadać można po wycięciu... tylko wkurzył mnie bo pytałam czy to zagraża ciąży- to on mi na to , że nie wiadomo co się stanie z płodem
myślałam że wyjde jak to usłyszałam... ale zadzwonie do gina by to skonsultować...jeśli mam ryzykować dzidzią to nie pójde... tylko boje się, ze to coś groźnego
perla2212
no kochana ja tam widze i zdjecie i suwaczki ;-)dzieki za wszystkie podpowiedzi, sorry, ze Wam tu troche tym zasmiecam watek...dziwne ze widze juz suwaczki w mojej sygnaturze(w ustawieniach)a na forum to dalej nie widoczneale dobra jakos sobie poradze
a tak wogole to witam nowa lipcoweczke! :-)
dopisz sie Iwusia do listy!
Ostatnia edycja:
teraz już widac Twoje suwaczki iwusia29!!
Atabe - skonsultuj to z gimem i moze jeszcze z jakims dermatologiem!! Nie warto ryzykować a popytać nie zaszkodzi!!
Kobitki ja spadam do domku!! Kurcze nic prawie dzis nie zrobiłam w pracy....ale spoko nie mam do nikogo pretensji..jutro nadrobie!!
Idę te placki robić, bo już mi ślinka cieknie!!
Odezwę się wieczorkiem!! Trzymajcie się !!!:-)
Atabe - skonsultuj to z gimem i moze jeszcze z jakims dermatologiem!! Nie warto ryzykować a popytać nie zaszkodzi!!
Kobitki ja spadam do domku!! Kurcze nic prawie dzis nie zrobiłam w pracy....ale spoko nie mam do nikogo pretensji..jutro nadrobie!!
Idę te placki robić, bo już mi ślinka cieknie!!
Odezwę się wieczorkiem!! Trzymajcie się !!!:-)
reklama
atabe
Atabe, a od dawna ten pieprzyk masz taki?
od tygodnia cos pod nim wyczuwam- taką kulke