• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

wróciłam, nie wiem co mam o tym myśleć. Zapisał mnie na zabieg wycięcia tego pieprzyka na 21 stycznia. Nie wiadomo co to jest:szok: zbadać można po wycięciu... tylko wkurzył mnie bo pytałam czy to zagraża ciąży- to on mi na to , że nie wiadomo co się stanie z płodem:baffled: myślałam że wyjde jak to usłyszałam... ale zadzwonie do gina by to skonsultować...jeśli mam ryzykować dzidzią to nie pójde... tylko boje się, ze to coś groźnego:wściekła/y:

:baffled::baffled:Dziwne stwierdzil lekarz ...nie wiadomo cos sie stanie z plodem ??
A co to lalka ?Wez porozmawiaj z ginem co on na to czy mozna zrobic zabieg po ciazy ..

reklama
Iwusia, witamy, wszystkie sygnaturki działają.

Hmm mam ochotę na gorący kubek, mam kisiel i rosół z kury, nie wiem co wybrać, może zacznę od kisielku.

Strasznie mnie dzisiaj głowa boli, a jeszcze do 17 w pracy, tzn. przy kompie.

Widziałyście wczoraj pierwszy odcinek Majki na TVN, nawet mnie zaciekawił, ale troszkę mnie jedno zastanowiło, czy inseminacja może trwać tyle co cytologia? nie wydaje mi się, kto oglądał ten wie o co chodzi.

Czy imię Gustaw dla chłopca (GuteK) wydaje Wam się dziwne?

Przeciez to powazny zabieg i chyba powinien powiedziec jakie sa zagrozenia ..a nie,ze jakies sa zagrozenia :confused:Wytlumaczyc na czym zabieg bedzie polegal ...

w państwowej słóżbie zdrowia cieżko jest się coś dowiedzieć, samam musiałam się dopytywać, o wszystko...jutro zadzwonie do gina- musze z nim to omówić, bo naprawde mam mętlik w głowie:baffled:

atabe ten lekarz to jakis mruk kompletny:wściekła/y: jak mozna tak pacjenta traktowac?? nie mozna normalnie porozmawiac sprobowac wytlumaczyc albo jak nie wie niech sie skonsultuje a nie od razu tylko by cial a reszte ma gdzies :wściekła/y:

oj cos bojowy nastroj mam po tym sprzataniu :zawstydzona/y:

reklama
agatha61 oglądałam tak przypadkowo co prawda, ale jak już zaczęłam to do końca. Siedział ze mną mój M i się wkur.... zwłaszcza na tą położną. :-D:-D Zaraz miałam wykład, że jak będę chodziła mam się upewniać, czy mają moją kartę. :-) Myślałam, że taki zabieg raczej nie jest robiony u zwykłego ginekologa, tylko raczej w jakichś klinikach, ale to przecież tylko serial.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry