reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja też w pierwszej ciąży późno miałam mdłości i to zaledwie kilka razy. A moja siostra wogóle.Z objawów mam na razie bolące piersi, czasami pobolewa brzuszek i częściej siku się chce.

no u mnie jak pisalam od 7 tyg...byla jazda ..wymioty, mdlosci..az do 4-go miesiaca...jakbym byla na wiecznym kacu:no:...pozniej bylo juz cudownie nawet porod! slowo- mialam cc i niemalze zero bolu...wszytko picus glancus...

Mi dzis doszlo czeste oddawanie moczu...ale sennosc odeszla:-D:-D

no u mnie jak pisalam od 7 tyg...byla jazda ..wymioty, mdlosci..az do 4-go miesiaca...jakbym byla na wiecznym kacu:no:...pozniej bylo juz cudownie nawet porod! slowo- mialam cc i niemalze zero bolu...wszytko picus glancus...

Mi dzis doszlo czeste oddawanie moczu...ale sennosc odeszla:-D:-D

Cześć lipcóweczki....

Mnie też się już troszkę mniej spać chce...chyba?...no i wstawałm dziś w nocy siku kilka razy...a mój Z za mną lazł do łazienki sprawdzić czy nic mi nie jest:-D
i brzuszek tylko czasami o sobie przypomina.....

buziaki....
brzusio się domaga śniadanka!!!

Witajcie dziewczyny w sobotni poranek :-)
Mamaola- witamy :-)
R.usałka- zazdroszcze że miałaś łatwy poród

Ja w pierwszej ciąży do 10tyg objawów nie miałam- potem zaczęły się wymioty i omdlenia... II trymestr- SUPER. III-ci- masakra- opuchlizna nie dawała mi żyć, spać, siedzieć- nerki odmawiały posłuszeństwa i poród ciekawską buzią a nie klasycznie głową- brrr...
Drugą ciążę zaczęły typowe ksiązkowe przypadłości- ból piersi, podbrzusza, mdłości. Jednak nie zagwarantowały one happy endu, więc lepiej nie zamartwiać sie brakiem objawów tylko cieszyć się iż nie wymiotujemy itd

Ostatnia edycja:
witam:-)

u mnie cala rodzinka wciaz spi:shocked2::-Da dochodzi 11..ja wstalam po 10...blogie lenistwo, nawet moja corcia, ktora robi nam pobudki 7-8 dzis wciaz smacznie spi:tak:

ja cos apetytu nie mam...taka oslabiona troche sie czuje...wczoraj jak zjadlam ok 15.30 obiad ..tak dopiero teraz o 10.30 sniadanie...i to nie dlatego, ze organizm sie domagal, ale pomyslalam, jejku tyle godz...moze stad mi tak slabo>
? i wciagnelam jajecznice:-D

Dziewczyny,
Wlasnie wracam z pogotowia, mialam dosc brzydkie plamienie, a raczej to male krwawienie... Ze strachu az trzeslam sie przed gabinetem, kazali czekac na lekarza godzinke. Na szczescie pani dr bardzo mila, zadala sto pytan do..., podotykala brzuszek i zaczela robic usg, w pierszym momencie mignely mi 2 plamki na ekranie, za chwile juz widac je wyraznie z maciupkimi zarodeczkami w srodku. Dziewczyny bede miec blizniaki :-):szok:...
Serduszka pieknie bija, krwawnienie przez zagniezdzanie sie jeszcze. Mam lezec. Pozniej zrobie zdjecie usg i wstawie do galerii. Jestesmy z mezem bardzo szczesliwi jak i rowniez lekko przerazeni. Ale damy rade :tak:.
Pozdrawiam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry