reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny,
Wlasnie wracam z pogotowia, mialam dosc brzydkie plamienie, a raczej to male krwawienie... Ze strachu az trzeslam sie przed gabinetem, kazali czekac na lekarza godzinke. Na szczescie pani dr bardzo mila, zadala sto pytan do..., podotykala brzuszek i zaczela robic usg, w pierszym momencie mignely mi 2 plamki na ekranie, za chwile juz widac je wyraznie z maciupkimi zarodeczkami w srodku. Dziewczyny bede miec blizniaki :-):szok:...
Serduszka pieknie bija, krwawnienie przez zagniezdzanie sie jeszcze. Mam lezec. Pozniej zrobie zdjecie usg i wstawie do galerii. Jestesmy z mezem bardzo szczesliwi jak i rowniez lekko przerazeni. Ale damy rade :tak:.
Pozdrawiam.

No to gratuluje bliźniaczków.....i super, że wszystko dobrze z maleństwami.
Taki sytuacje uświadamiaja nam, że nie każde plamienia czy krwawienia to coś złego.....i dają ogrom nadziei....

reklama
Dziewczyny,
Wlasnie wracam z pogotowia, mialam dosc brzydkie plamienie, a raczej to male krwawienie... Ze strachu az trzeslam sie przed gabinetem, kazali czekac na lekarza godzinke. Na szczescie pani dr bardzo mila, zadala sto pytan do..., podotykala brzuszek i zaczela robic usg, w pierszym momencie mignely mi 2 plamki na ekranie, za chwile juz widac je wyraznie z maciupkimi zarodeczkami w srodku. Dziewczyny bede miec blizniaki :-):szok:...
Serduszka pieknie bija, krwawnienie przez zagniezdzanie sie jeszcze. Mam lezec. Pozniej zrobie zdjecie usg i wstawie do galerii. Jestesmy z mezem bardzo szczesliwi jak i rowniez lekko przerazeni. Ale damy rade :tak:.
Pozdrawiam.

Kochana podwóje szczęście naprawdę- serdeczne gratulacje!!:-)
Dużo odpoczywaj i nie forsuj się!!

wow- to juz by bylo widac ile dzidziusiow w brzuszku- ale super! Ogromne GRATULACJE!!!

ps. czy w rodzinie sa blizniaki?- pytam z ciekawosci, bo u nas nie ...i czy nas tak nie zaskoczy?:-D bo moja Duska codziennie mi mowi, ze ja mam w brzuszku Gracjana i Wiktorie- Gracjan jest jej moja Wiktoria:-D:-D:-D:-D

aaa...powiem Wam, ze ja tez nie mam jako takich objawow i dzis zrobilam kolejny test by sie upewnic czy poprzednie sie nie mylily:-D:-D wynik znacie

Dziewczyny,
Pozdrawiam.

To gratulacje. Ja sie trochę boję że mogę mieć bliźniaki bo sama jestem z bliźniąt.

Witam wszystkie przyszle mamusie:-)
Niesmaialo dopisuje sie do waszego grona, z ogromna nadzieje, ze mnie przyjmiecie:tak:Test pokazal dwie wyrazne kreseczki, potwierdznilo badanie beta HCG.Jestem juz mama Izabelci-11.02.2002; Szymonka 7.11.2008 i Aniołka 23.05.2009.
Chcielismy z mezem tej dzidzi, ale jednoczesnie bardzo sie boje, aby wszystko bylo w porzadku.Troche chaotyczny ten moj pierwszy post...
Pozdrawiam wszystkie ciezaroweczki i gratuluje z calego serca Nutelli:-)

reklama
aaa...powiem Wam, ze ja tez nie mam jako takich objawow i dzis zrobilam kolejny test by sie upewnic czy poprzednie sie nie mylily:-D:-D wynik znacie

:-):-):-):-) Ja też rano zrobiłam sikańca, bo przez ten brak objawów przestałam wierzyc, że to prawda?
No i piękne, grubaśne dwie krechy.....:-):-):-)
Sama się z siebie uśmiałam.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry