M
mammi
Gość
Czesc dziewczynki.:-)
Emih jak poszlam do apteki,pani farmaceutka powiedziala mi "Musi sie pani sama uspokoic".Wtedy myslalam,ze ja zamorduje,bo jak mam sie sama uspokoic po smierci bliskiej osoby

ale tak po dluzszym zastanowieniu to co w sumie mogla mi poradzic,jak wszystkie leki i ziola uspokajajace wplywaja na centralny uklad nerwowy malenstwa.Wiem,ze bezsennosc potrafi wykonczyc.Moze zatrudnij M do np.masazu relaksacyjnego.Mnie to pomaga.
Olyv widze,ze tesciowa z grubej rury pociagnela.;-)Takie juz niestety sa te tesciowe,ze musza czasem z jakas kasliwa uwaga wyskoczyc.Ja moja troche "utemperowalam"jak mi dokuczala to namowilam meza,zeby sie do niej chwilowo nie odzywal.Zobaczyla,ze ukochany synus stoi po mojej stronie i po kilku razach odpuscila.
Teraz zyjemy w zgodzie.Choc nie powiem,zeby mnie czasem z rownowagi nie wyprowadzila
Rodzinka zareagowala spokojnie:moja babcia i tato ucieszyli sie,tesciowa bez specjalnego entuzjazmu,ale nie narzekala,tylko szwagier z nas zartowal i od dzieciorobow wyzywal.Tak w formie zartow oczywiscie;-)Ma specyficzne poczucie humoru
Emih jak poszlam do apteki,pani farmaceutka powiedziala mi "Musi sie pani sama uspokoic".Wtedy myslalam,ze ja zamorduje,bo jak mam sie sama uspokoic po smierci bliskiej osoby

ale tak po dluzszym zastanowieniu to co w sumie mogla mi poradzic,jak wszystkie leki i ziola uspokajajace wplywaja na centralny uklad nerwowy malenstwa.Wiem,ze bezsennosc potrafi wykonczyc.Moze zatrudnij M do np.masazu relaksacyjnego.Mnie to pomaga.
Olyv widze,ze tesciowa z grubej rury pociagnela.;-)Takie juz niestety sa te tesciowe,ze musza czasem z jakas kasliwa uwaga wyskoczyc.Ja moja troche "utemperowalam"jak mi dokuczala to namowilam meza,zeby sie do niej chwilowo nie odzywal.Zobaczyla,ze ukochany synus stoi po mojej stronie i po kilku razach odpuscila.
Teraz zyjemy w zgodzie.Choc nie powiem,zeby mnie czasem z rownowagi nie wyprowadzilaRodzinka zareagowala spokojnie:moja babcia i tato ucieszyli sie,tesciowa bez specjalnego entuzjazmu,ale nie narzekala,tylko szwagier z nas zartowal i od dzieciorobow wyzywal.Tak w formie zartow oczywiscie;-)Ma specyficzne poczucie humoru
i bardzo dobrze , że Wy się cieszycie, podejście do życie jak trza
!!!!!!
a tu ciach i dostałam prezencik
, tyle , że moja mama troche przerazona i cos burzczy pod nosem , bo pierwsza ciąża to ciężak sprawa i przeleżana w szpitalu na podtrzymaniu więc rozumiem jej obawy , że teraz może się sytuacje powtórzyć , a maż za granicą a ja sama z baby???

A ja aktualnie mieszkam kolo Będzina (do zeszłego roku w Katowicach) - więc trochę daleko mam