Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
właśnie byłam na diecie więc znów nie zlecę z dodatkowych kilogramów. W poprzedniej ciązy przytyłam 25kg, młoda ważyła 3915 g (urodzona przed terminem). W tej ciąży obiecałam sobie,że się przypilnuję i przytyję jak się da najmniej. Niestety dodatkowe kilogramy obciążyły stawy kolanowe i do teraz mam z nimi problemy.
Ja chodze do Jańczewskiego na świętojańską
A co do zatrudnienia na okres próbny... Pracodawca NIE MOŻE ZWOLNIC CIĘ PO ukończeniu 3 miesiąca ciąży (a w którym tyg będziesz pod koniec grudnia?) Jedyna opcja to upadlość lub likwidacja firmy. Ale przed ukończeniem 3 miesiąca jeśli nie masz umowy na czas nieokreślony- może niestety się ciebie "pozbyć" 
Dobre, dobre
I jakie prawdziwe ;-) 

WSPÓŁCZUJĘ TEŚCIÓW>>>> OJ WSPÓŁCZUJĘ>>>Jak zareagowała Wasza rodzina/??
Moja teściowa i teść zareagowali podobnie - A NIE MOGLIŚCIE SIĘ ZABEZPIECZAĆ?
Jak można tak powiedzieć :-( przecież to wstrętne jest taki pytanie. Tak samo właściwie zareagowała moja bratowa
A wszystko dlatego, że nawet najbliżsi nie rozumieją że chcielismy mieć wspólnie kolejne dziecko (mój M z poprzedniego związku ma trójkę)... Dlatego nikomu prócz mojej siostry nie mówiliśmy (na święta wszystkim zbledną miny) , bo nikt się nie ucieszy... Cieszymy się więc swoim szczęsciem cichutko po kątach i musi nam to wystarczyć. Zawsze powtarzam, że nikt za ciebie życia nie przeżyje, więc weź je w swoje ręce i spraw aby w Twoim mniemaniu było szczęśliwe :-)Hej hej :-):-):-)
Dzis wybieram sie do lekarza. mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok. Troche sie martwie bo mam dziwne uplawy, Jakby taki sluz podbarwiony, Nie wiem sama co to jest, wiec wole niech zobaczy to lekarz. Trzymajcie za mnie kciuki

falszywe babsko!

...a tak mi sie nie chceeeeeeeeeeee