Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

emih to witaj w klubie , ja mam to samo , najgorsze jest to , że muszę rano o 5.30 podnieśc sie z wyrka i małego do przedszkola a potem do pracy , nie wiem jak długo dam radę , nie piję kawki i to jeszcze bardziej utrudnia wszystko...a ty do kogo chodzisz do gina?(...)nie rozumiem tego, w dzień po kątach spię po 5-15 min, a w nocy- czaaaaarna bezsenna dziura... Jestem tym strasznie zmęczona :-(
he he mnie nie swędzą tylko rosnąja raczej sie kontrolowalam;-)
od dzis zaczelam sie smarowac...bo jakos mimo, ze zgubilam 2 kg ...to swedza mnie boczki![]()

Kochana Karolciu , jestem z Tobą myslami , bardzo współczuje , trzymaj sie dzielnieDziewczyny....nie udało się za tydzień mam zabieg...nie chcę mi się pisać.....
może jutro się odezwę.....

???jestem na okresie próbnym , kończy mi sie umowa ostatniego dnia w grudniu,potem chyba przedłużą umowę ...

Fakt, że przed ciążą ważyłam 49-50 kg przy wzroście 171 cm. Była chuda jak patyk. Teraz jest w miarę ok ale sadełka i boczków nadal nie mogę się pozbyć. A myślałam, że szybkow rócę do swojej wagi... 
No wiecie co.. przecież wcale nie tyję, toż to ledwo drugi miesiąc
Newfie- w którym tyg ciąży idziesz na badania prenatalne (jesteś już umówiona?) Piszesz że na święta będziesz już wiedzieć, a masz praktycznie ten sam termin co ja... A różnie mówią- jedni że 11tydz, inni że 12-14....![]()