reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
widze ze wspomniałyscie o badaniach prenatalnych. Ja jestem umowiona na kolejną wizytę 29 grudnia!! Lekarz mi powiedział ze powinno się je wykonać między 11-14 tygodniem!!

Dziewczyny....nie udało się za tydzień mam zabieg...nie chcę mi się pisać.....

może jutro się odezwę.....

Tak mi przykro, strata bardzo boli, teraz potrzebujesz czasu smutku daj go sobie.

A u mnie wróciłam dziś i jutro znów wyjeżdżam, wczoraj miałam sytuację dość stresującą i trochę się przestraszyłam. Dziewczyny mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, czekam na wizytę do wtorku.

a ile wazyly wasze maluszki? bo jestem wysoka i moj maz tez wiec pewnie nasze dziecko tez bedzie duze co tez mnie troche martwi:eek:
Ja mam 161cm,mąż prawie 190cm a mała miała 2780kg i 50 cm,była malutka :tak:chyba dlatego tak szybko ją urodziłam :-D A słyszałam,że drugie dziecko prawie zawsze jest większe :szok: trochę się boję :sorry:

reklama
Dobry wieczor lipcoweczki.
Witam szczegolnie dziewczyny,ktore wrocily po krotkiej nieobecnosci-Vanilke i Kame:-)
Ale mialam dzis zabiegany dzien.Makabra.Gin kazal sie oszczedzac, a tu roboty co niemiara.Jutrzejszy dzien zapowiada sie jeszcze gorzej.Ide na pogrzeb i boje sie troche o moje nerwy,a w zwiazku z tym maluszka.Pytalam i niestety na uspokojenie nic nie mozna brac.Zabronione sa nawet preparaty ziolowe bo dzialaja na centralny uklad nerwowy.Nie bede ryzykowac.
Ja w obydwu ciazach brzuch mialam spory corka wazyla 3,550,a synek 4,270:szok:

Do góry