reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
wlasnie zjadlam obiadek, poszlam do kibelka i p0o siku byla krew, juz nie ciemny sluz tylko czerwona krew...to juz po wszystkim...strasznie mi smutno, ze moja pierwsza "ciazowa" wizyta bedzie ostatnia:-:)-(chyba tak mialo byc...od poczatku wiedzialam, ze to jest najgorszy mozliwy czas na ciaze, ale tak strasznie pragnelam dzidziusia...i wiecie, wlasnie tego sie najbardziej balam, ze sie uda i potem sie cos spiep..y:-(

wlasnie zjadlam obiadek, poszlam do kibelka i p0o siku byla krew, juz nie ciemny sluz tylko czerwona krew...to juz po wszystkim...strasznie mi smutno, ze moja pierwsza "ciazowa" wizyta bedzie ostatnia:-:)-(chyba tak mialo byc...od poczatku wiedzialam, ze to jest najgorszy mozliwy czas na ciaze, ale tak strasznie pragnelam dzidziusia...i wiecie, wlasnie tego sie najbardziej balam, ze sie uda i potem sie cos spiep..y:-(

To są najgorsze scenariusze, które każda z nas może usłyszeć, każda z nas równie mocno się boi, dlatego też tak bardzo to przeżywamy. Trzymaj się

Ja wiem, że krew to nie jest dobry znak,ale może nie wszystko stracone. Wezwij pogotowie! 3 mam kciuki, żeby dobrze było.

Ja na zwolnieniu. Jednak lekarka polecana przez panie z rejestracji okazała się ludzka, i zrozumiała, że kobieta w ciąży może się gorzej czuć i chcieć po prostu wypocząć i się odstresować. Nawet do świąt chciała mi dać zwolnienie, ale to już przeginka by była.
A tak tydzień relaksu, 2 tyg stresu i święta:-)

Mam nadzieję, że u Claudii będzie ok.

ale ciszaaaaaaaa...co porabiacie dziewczeta?;-)

U mnie kuchnia odstrasza mnie i normalnie nie mam na nic siły. Dzisiaj zostałam w domu i staram się pracować, ale ciągle myślę, o jutrzejszej wizycie i o USG tak chciałabym usłyszeć, że wszystko jest dobrze-potrzebuję dobrych wieści. W pracy tak sobie, muszę spotkać się z szefową, która chce porozmawiać o moim zaangażowaniu.
Do tej pory wszystko zawsze robiłam na czas na 100%, a ostatnie dwa tygodnie nie mam siły, a ona ma do mnie żal

reklama
Ja trzymam kciuki za Claudię...
Dzisiaj byłam w galerii i tak mnie kuło w boku, że już się wystraszyłam. Pobiegłam do WC z chusteczką, ale nic nie było...Oj ile tych stresów...A USG dopiero 28.:-(

Claudia trzymaj się i nie trać nadziei...

Do góry