reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Czesc dziewczyny .
Malduje sie z Polski :tak:Ale jutro juz wracam :happy:
Bylam na kontroli u neurologa (po to przylecialam )
A teraz jem roznosci ktore mi mama serwuje :-p:-p

reklama
Dziewczyny ja to dzisiaj mam straszny humor:confused2:...mężowi się już oberwało, do synka cierpliwości brak...więc ja tylko dzisiaj króciutko.
Geperty moje gratulację, wiadomość dnia, aż przez komputer czuje jak bardzo jesteś szczęśliwa:-D
Witam nowe mamy:-D
Mam nadzieje, że jutro humor mi wróci...więc pewnie do jutra.
Spokojnego wieczoru dla wszystkich:-)

Mam pytanie:jak myślicie, mówicie o swoich bobasach? My w żartach mówimy Obcy, Fasol, Fasolina, Maluszek, lub Dzidzia. I zazwyczaj jak mówię o dzidzi, to mówię w formie męskiej:-)

Dziewczyny czy wy też tak macie...
Czuję że jestem głodna, takie jakby ssanie, na nic nie mam ochoty a jak coś zjem to po dwóch gryzach już nie mogę, a potem ssanie i mdli mnie i tak w kółko.
Ja nie wiem jak mam funkcjonować normalnie.
A do tego w głowie mi się kręci.

Ja naprawdę muszę się zastanowić czy od stycznia nie iść na L4 znów szefowa uraczyła mnie pracą - do poniedziałku muszę się wyrobić.
echhh

ja czuje sie dosc podobnie...z tym, ze mnie nie ssie...moge nie jesc wcale..i od 2 dni mam jakby nadmiar sliny w buzi:-D

reklama
Na fasoleczke mowie najczesciej dzidzius,dzidzia albo bobasek:-)
M czesto mowi ufolek albo ufiaczek.Dziwacznie,ale twierdzi,ze zarodek przypomina mu ufoludka:-DOn w ogole uwielbia science fiction i dlatego te okreslenia.Boje sie,ze jak tak dalej pojdzie to bedzie chcial malemu dac na imie rycerz Jedi albo Lord Wader;-)

tiffi ja mialam bardzo podobne odczucia.Od kilku dni mdlosci ustaly,ale wczesniej meczylam sie tak jak Ty

Witam serdecznie nowe mamuski.Super,ze sie odezwalyscie-oby czesciej:tak:

ania_pestka co to za doleczki???Hmm???Poprosze o piekny usmiech chocby dla fasoleczki;-)Humorkami sie nie przejmuj.Chyba nie sklamie jak napisze,ze prawie wszystkie je mamy.U mnie sa na porzadku dziennym.Jak tak dalej pojdzie to zasluze w domu na nowa ksywke "wiedzma".

Jakos wczesnie w tym roku,ale czuje juz pomalu atmosfere zblizajacych sie Swiat i o dziwo-naprawde ciesza mnie to Boze Narodzenie.Najchetniej to choinke bym juz ubrala,ale jeszcze troszke za wczesnie.A jak Wy dziewczyny spedzicie Swieta?W domkach,czy u rodzinki?

Do góry