rybkabial
Dumna Mamusia
Ale boję się tej rozmowy i nie wiem czy mam siłe na nią 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

mammi widzisz tylko pomysl był taki że dopóki dziecka nie zapisze na niego bedzie ok ale jak w urzedzie bedzie wpisane a ja bede z nim mieszkac bez ślubu to wieksze prawa by mieli jednak. W momencie jak był był tego pewien tak by mi umilał życie aż nie wpadne w depresję i to już nie problem takiej matce zabrać dziecko:--(
Badanie NT to mierzenie plamki takiej czarnej przez USG i jesli przkroczy jakis tam rozmiar to jest prawie 100% prawdopodobieństwo wady płodu :-(
moj malz juest kucharzem wiec nie narzekam ;-)Czesc dziewczyny
Ale tutaj mroznie sie zrobiloJak dla mnie bomba
Obiadek wlasnie zjedzonysurowke z pory zrobilam bo smaka mi Perla zrobila
Twoj m chyba dobrze gotuje coo ?
emih Ja tez czesto w tej ciazy mam problemy ze snemA co to bedzie puzniej ??Juz teraz narzekam na krzyz ,nogi ...a potem z tym balonem
z boku na bok ciezko bedzie sie przekrecicmasakra ,przeraza mnie to ...
wogle jak widze kobiety z wielkim brzucholem juz to wspolczuje imi mysle sobie co mnie czeka i to jeszcze w upalne dni
kama ja jestem
hehe lipa co jak chcesz cos dobrego zjesc a facet chce dogodzic i meczy sie w kuchni ,a Ty nie masz na to ochoty heeh ...Ja wczoraj marzylam o truskawkach po 21 i chcialam powiedziec mojemu zeby pojechal po nie do tesco no ale odpuscilamale i tak nie moglam sie skupic na filmie bo ciagle truskawki mi w glowie
rybkabiel hmmm cokolwiek bysmy tu nie pisaly sami musicie zdecydowac co dalej ...trzymam kciuki za Ciebie bo napewno nie jest Ci latwo jeszcze z dzidziusiem w brzuszku ...
SupciO hehe ja tez czesto o tej godzinie podnosze sie z lozkaalbo czasem i caly dzien sobie leze
Cholera ja mam 30 grudnia usg drugie ..pierwsze mialam w 6tc ...no i coraz bardziej mysle o tym ..no i oczywiscie tysiac mysli w glowie czy wszystko oki jest ...
eee skoro mąż kucharz to napewno witaminek przy dwojce pijawek Ci nie brakujemoj malz juest kucharzem wiec nie narzekam ;-)
a pory robil wczoraj duszone na maselku z smietana i zoltym serem...
2 noc odzwyczajania od cyca i spania z nami poszla juz lepiej, mam nadzieje ze dzisiaj juz wogole bedzie dobrze...

. Po zakupach jeszcze polecialam z psiurem na spacer i nei wiem czy nei przesadzilam, zobaczymy co na to moj brzuszke i krzyz za troche powie.tescioweWitam wieczorową porą:-)
Goście wyszli.Uff....Fajnie,że przyszli, ale mnie ostatnio wszystko co trwa za długo męczy.Dzisiaj czułam się wyjątkowo słabo i choć bardzo ich lubię to po prostu zmęczenie było silniejsze.
W ogóle humor mam dziś do bani.Pokłóciłam się strasznie z teściową, a mieszkamy pod jednym dachem i nie wiem jak te Święta będą wyglądały, a tak się na nie cieszyłam:-(Na dodatek M nie było w domu podczas awantury,a ja tak się strasznie zdenerwowałam,że bałam się bardzo o dzidzię.Musiałam Nospę zazyć tak mnie brzuch rozbolał.
Przepraszam,że tak nasmęciłam, na dodatek znowu tylko o sobie.![]()

Az tak ostre spiecie bylo?Mysle ,ze swieta to akurat bedzie dobry czas zeby sie pogodzic 

Jak ja dowiedzialam sie ,ze po urodzeniu syna mamy isc mieszkac do tesciow ...........zdecydowalam sie na kredyt hipoteczny![]()