reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

jejku ale tu dzis pusto:szok:
ja zrobiłam pranie, poodkurzałam pokój, poprasowałam rzeczy, a teraz nas pakuje na święta. Jeszcze zmywanie na mnie czeka:wściekła/y: nie lubie tej czynności najbardziej ze wszystkich!

reklama
Najpierw reprymenda dla geperty!! Czy Ty oszalałaś z tym wieszaniem firanek i myciem okien w 9 tygodniu!!! Mam nadzieję że ostrożnie to robiłaś!!

:zawstydzona/y: oczywiście, że ostrożnie :zawstydzona/y:

perla dzieki za pamiec o mnie nie wydawalo mi sie ze jestem az tak aktywna ;)

no wlasnie perla dzieki i ja tez nie wiedzialam ,ze jestem az tak aktywna ...az mi wstyd :zawstydzona/y:

No co wy dziewczyny, pewnie, że jesteście aktywne, Vanika ty chyba najbardziej :tak:, Perla ja również dziękuję za wyróżnienie :tak:. A mapka to dobry pomysł, na pomorzu będzie Nas malutko, bo chyba tylko ja, Emih i Ana79 :tak:.

zerknelam przed chwila na liste lipcoweczek, no jakos sporo nas tam rzeczywiscie "baby boom" szkoda tylko ze jak popatrzymy na forum to okazuje sie nas zaledwie garstka

A ja juz prawie obrobiona :happy:
Teraz walnelam sie na wyrko odpoczac i mandarynki zajadam :happy:

prawda ,tyle dziewczyn na liscie ,a garsta nas tu pisze :confused2:
polowa to zapewne podczytywaczki i troche to niezreczne (przyznajmniej dla mnie )

A mojej paczki nie ma :-(

a ja wróciłam właśnie z pracy, siadłam na kanapie odpaliłam kompa i czytam co u was. Mam nadzieję ze niekróre z Was zostają na święta w domu i coś będzie się działo na tym forum... a nie tylko głucha cisza!

Rozglądam się tak po mojej chałupie i nie wiem od czego zacząć czy sprzątanie, czy pieczenie tortu czy pranie czy jeszcze coś innego!! Mam takiego lenia że nic najchętniej bym nie robiła:-( no ale trzeba!!

Dla Wszystkich świąteczne życzenia ode mnie i mojej fasolinki: dużo radości na te święta, spokoju i zdrówka!! Spędźcie świeta miło w gronie rodzinnym i ciepłej atmosferze!!!

Urwałam się na chwileczkę.Zrobiłam ciasto czekoladowe,piernik a teraz piecze się babka i krówka(z torebki;-)).Udało mi się zrobić kapustę z grzybami,tylko wyszła trochę kwaśna i nie wiem co z tym fantem począć:confused2:Jeszcze sałatka została na wieczór.Na szczęście małżon dzielnie pomaga,sama to chyba nie dałabym rady:tak:
perla ja również dziekuję za wyróznienie:-)A ja myślałam,że nowa jestem na tym forum,bo niektóre mamusie po1000postów mają na koncie.

aisim jeżeli autorka pomysłu nie ma nic przeciwko,to ja popieram:tak:

Vanilka Smacznego;-)
No właśnie lista spora, a aktywnych lipcóweczek niewiele.Mamuśki odzywajcie się częściej!!!!

Ashika Pozwolił gin.na deskę?A mnie mój nawet sexić się z M nie pozwala i pracować zabronił:-(

Wszystkim wyjeżdżającym lipcóweczkom już dziś życzę radosnych,ciepłych,przeżytych w fajnej rodzinnej atmosferze Świąt:happy:Do przeczytania Dziewczyny;-)

Obiecuję zająć się listą po swietach w poniedziałek, bo niestety idę do pracy to będę miała troszkę czasu)))

Dziewczyny a nie wiecie może co u Joaszki....dawno się nie odzywała (chyba ze ja coś przeoczyłam) Mam nadzieję że nic się nie stało....

mammi ta krowke bym zjadla :tak:
moj mi tez pomaga i wlasnie musze dokonczyc robic saltake bo zrobil polowe i nie ma juz sily:-Dwiec ide...

reklama
Dziewczyny pomóżcie, odebrałam dzisiaj wyniki badań i mam toxo igg 39,
w pierwszej ciąży miałam igg 177, igm ujemny,
(więcej badań na toxo w pierwszej ciąży nie musiałam robić).
Czy ja dobrze rozumiem, że 39 to ilość przeciwciał?
W ogóle nie zajarzyłam, że mój gin nawet mi nie zlecił igm :eek:, ale to chyba dlatego, że chorobę mam przebytą (o tym świadczy igm ujemne).
Co o tym myślicie?

Do góry