reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Kobitki macie jeszcze huśtawki emocjonalne? Bo mnie to czasem wykańcza. W jednej chwili potrafię się śmiać wściekać i płakać. I wszystko mnie wzrusza.

reklama
Kobitki macie jeszcze huśtawki emocjonalne? Bo mnie to czasem wykańcza. W jednej chwili potrafię się śmiać wściekać i płakać. I wszystko mnie wzrusza.

M u mnie dostrzega. Ja u siebie nie zauważyłam :cool2: <skromna>...
Ja z reguły jestem straszny nerwus, więc w sumie bez różnicy... Ale staram się wyciszyć... zobaczymy co z tego wyjdzie :zawstydzona/y:

O zdarza mi się płakać na reklamach kociej karmy...
To w sumie tyle ;-)

Ja niby spokojna z natury, łagodna jak mówią.... dwa razy pomysli zanim powie... Ale w tej ciąży całkiem inna- wypalam z torpedy i tylko na zgliszcza patrzę :baffled: No ale na szczęscie coraz mniej, coraz mniej... Tylko mdłości wróciły... Jak mi niedobrze- u mnie to chyba na odwrót- przez duphaston, mam zwiększoną dawkę :confused: A co do kociej karmy, Mysza1984- też tak mam i nie to żebym głodna chodziła i za takowym jedzeniem tęsknila ;-) , ale jakoś tak...
Ja już się nie umię doczekać ruchów dzidziolka,a słyszałam że jak już dzidzius większy to czasem tak da mamie popalić i tak ją "pokopie" że wszystko boli,np. żebra,Wy też tak miałyście mamuśki?
Oj, Kasia jak mnie czasem kopnęła, to miałam wrażenie że od środka siniaki będę miała... Po zebrach, nerkach... Na początku tylko było przyjemnie :cool2:
Atabe- na chłopski rozum, to usunięcie pieprzyka nie powinno mieć zadnego wpływu na dzidzię, bo przeciez powłok brzusznych otwierać Ci nie będą, chyba że jakies ogólne znieczulenie... Ale jednak konsultacja z lekarzem wskazana :-)

Isabell4891- witamy kolejną prześliczną buzię, choćby na chwilę :-) Przynajmniej, w pamięć zapadnie i jak Vanilka pisała- wiadomo z kim rozmawiam ;-)

atabe Jesli w ciazy nie mozna robic takich zabiegow napewno Ci nie zrobila ...
Nie denerwuj sie na zapas .

aneta-h No czasem jak kopa zapodal to az bolalo ...Szczegolnie po zebrach :tak:
Koncowka ciazy pamietam jak mnie cale podwozie juz bolalo :baffled:

U mnie pod koniec ciąży i owszem bolało wszystko, ale zapewne od ciężaru, a córa już nie kopała- miejsca jej było mało i ostatni miesiąc odpuściła :-D

A nie wiecie co z Joaszką? Jakoś długo się nie pojawiła...

Dziewczyny a ja tylko jem ,mdłości mi minęły :) :)Narazie 0,5kg na plusie.
Ja mam wizytę 8 Sytycznia i to będzie 14tydzieni6dzień ciąży-myślicie ,że lekarz może już zobaczyć płeć??

Nooo na koniec to sie juz prezy :happy2:

madzik no u mnie dzisiaj to nawet chyba bym nie chciala zeby plec potwierdzil bo naprawde mogl by sie pomylic a u mnie dzidziaj 14tc d 4 .No chyba ,ze naprawde ma oko Twoj gin;-);-)

Vanilka fajnie że poszło wszytko ok!!
Wczoraj pytałm o płeć ale lekarz powiedział że póki pewny nie bedzie to nie powie))
Mówił że on w 98% jest w stanie określić płeć ok 16-17 tygodnia!! Wiec u mnie moze na następnej wizycie!!

Atabe - nie martw się na zapas napewno podejmą odpowiednią decyzję lekarze i nic ci ani dzidzi nie zagraża!

Ja też się o joaszkę martwię!! Ale weszłam na jej profil, wchodzi na BB ale u nas się nie pojawia!! Nie wiem co jest grane!!

reklama
Vanilka fajnie że poszło wszytko ok!!
Wczoraj pytałm o płeć ale lekarz powiedział że póki pewny nie bedzie to nie powie))
Mówił że on w 98% jest w stanie określić płeć ok 16-17 tygodnia!! Wiec u mnie moze na następnej wizycie!!

Atabe - nie martw się na zapas napewno podejmą odpowiednią decyzję lekarze i nic ci ani dzidzi nie zagraża!

Ja też się o joaszkę martwię!! Ale weszłam na jej profil, wchodzi na BB ale u nas się nie pojawia!! Nie wiem co jest grane!!

to czemu oni tak puzno plec okreslaja :baffled:

a Joaszka nie mam pojecia ...

Do góry