Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to czemu oni tak puzno plec okreslaja
a Joaszka nie mam pojecia ...
Dzisiaj widziałam takie cudne ciuszki... Jak tu się powstrzymywać przed zakupem
... Kupowałam dziś oliwkę do ciała, bo skóra mnie strasznie swędzi i jest bardzo przesuszona, i dostałam w prezencie czapeczkę dla niemowlaka
Jest biała z logo Nestle i napisem " to moja pierwsza czapeczka". Ubaw miałam nieziemski.
a ja z tydzien albo dwa temu mialam tak jakby dwa babelki mi w brzuchu poszly, a tak to tylko takie dziwne uczucie jakby w jelitach cos sie dzialo;-) Ale tylko po prawej stronie na wysokosci wyrostka jakos. Czy tomoze byc dzidzia?? Czy raczej dzidzie czuc po srodku?? I wogole to tak nisko czy blizej pepka nasze dzidzie teraz siedza??Aneta-H, ja po prostu kocham Turcję:-) a Egejska Turcja to już cudo po prostu.
Ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam ok 14 tygodnia, ale zanim sie zorientowałam, że to właśnie to to już chyba 16 tydzień był...
Na początku to takie jakby bąbelki w brzuchu, chyba tak najlepiej to określić, albo jakby Ci jakiś motyl w środku latał:-) strasznie fajne uczucie.