Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kobitki macie jeszcze huśtawki emocjonalne? Bo mnie to czasem wykańcza. W jednej chwili potrafię się śmiać wściekać i płakać. I wszystko mnie wzrusza.
<skromna>...
No ale na szczęscie coraz mniej, coraz mniej... Tylko mdłości wróciły... Jak mi niedobrze- u mnie to chyba na odwrót- przez duphaston, mam zwiększoną dawkę
A co do kociej karmy, Mysza1984- też tak mam i nie to żebym głodna chodziła i za takowym jedzeniem tęsknila ;-) , ale jakoś tak...Oj, Kasia jak mnie czasem kopnęła, to miałam wrażenie że od środka siniaki będę miała... Po zebrach, nerkach... Na początku tylko było przyjemnieJa już się nie umię doczekać ruchów dzidziolka,a słyszałam że jak już dzidzius większy to czasem tak da mamie popalić i tak ją "pokopie" że wszystko boli,np. żebra,Wy też tak miałyście mamuśki?

Vanilka fajnie że poszło wszytko ok!!
Wczoraj pytałm o płeć ale lekarz powiedział że póki pewny nie bedzie to nie powie))
Mówił że on w 98% jest w stanie określić płeć ok 16-17 tygodnia!! Wiec u mnie moze na następnej wizycie!!
Atabe - nie martw się na zapas napewno podejmą odpowiednią decyzję lekarze i nic ci ani dzidzi nie zagraża!
Ja też się o joaszkę martwię!! Ale weszłam na jej profil, wchodzi na BB ale u nas się nie pojawia!! Nie wiem co jest grane!!