reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

no wlasnie...mi sie zdaje ze Turcja to bedzie kilkanascie stopni na plusie...w Tunezji w lutym nie ma 20stu.

Ja tam bym nie ryzykowala osobiscie zmiany klimatu ale mysle ze to wszystko zalezy od kobiety i jej samopoczucia :)

A co do ruchow mi sie tez zdaje ze cos mi w brzuchu pracuje non stop:) i takie mam wrazenie ze mam lobuza w brzuchu a przewala sie tam w srodku co chwile mi;)

Zobaczymy:)Jeszcze tylko pare dni i sie dowiem:)))

reklama
hej,
nie mam dziś dobrego dnia:-( byłam u dermatologa- od 2 dni boli mnie pewien pieprzyk, okazałao się, że coś się pod nim zbiera- jakiś płyn i trzeba go wyciąć... najgorsze, ze jest on na dolnej części brzucha :-( nie wiem co powinnam zrobić, boję się jaki to będzie miało wpływ na ciąże......
Spokojnie lekarze sami ci doradzą co robić w takiej sytuacji, a opcji jest kilka. sama mam wiele pieprzyków i jak sprawdzałam je to lekarka też powiedziała, że mam jeden usunąć, ale jeszcze tego nie zrobiłam. Także poradź się, dopytaj.

Vanilka rozumiem, że wszystko dobrze :-)

Spokojnie lekarze sami ci doradzą co robić w takiej sytuacji, a opcji jest kilka. sama mam wiele pieprzyków i jak sprawdzałam je to lekarka też powiedziała, że mam jeden usunąć, ale jeszcze tego nie zrobiłam. Także poradź się, dopytaj.

ja też mam wiele pieprzyków...chodzi o to, ze ten mnie boli od kilku dni i zbiera się pod nim jakis płyn...i jest duży...nie chodzi nawet o to, ze boję się zabiegu, tylko znieczulenie jest miejscowe- w sam dół brzucha akurat i to mnie matrwi...za bardzo nie mam wyboru, bo lekarz powiedział, ze w takim wypadku trzeba usunąć, a nie patrzeć na ciąże, bo pół roku to za długo by czekać...ale ryzyko jakieś niby jest...i naczytałam się o czerniaku i głupia się nakręciłam:wściekła/y:

dziewczyny u mnie ok tylko mi powiedzcie w takim razie kiedy ja zaszłam bo gupieje,wizyte opisała na wątku usg .jestem w 13 tyg według usg i tak samo wg OM to ja tego nie rozumiem.

dziewczyny u mnie ok tylko mi powiedzcie w takim razie kiedy ja zaszłam bo gupieje,wizyte opisała na wątku usg .jestem w 13 tyg według usg i tak samo wg OM to ja tego nie rozumiem.

ja ci chyba nie pomogę, bo sama nie wiem kiedy zaszłam;-) ale jak masz identyczny termin to chyba jakieś 2 tyg. po okresie o ile masz regularne, bo to niby jest książkowo

Ja już po zakupach, mam dość, ale piccolo na Sylwestra jest:-)

atabe - nie czytaj nic w necie bo sie tylko nakręcasz i zaraz znajdziesz u siebie objawy samych poważnych chorób, lekarze na miejscu najlepiej Ci doradzą:tak:

Jeśli chodzi o płeć, to lekarz wczoraj mi powiedział, że jeszcze za wcześnie na określenie.

Odnośnie wakacji, to ja polecam Kanary, we wrześniu byłam na Lanzarote i jestem zakochana. Sama zastanawiam się nad marcowm wyjazdem, może na Fuertawenturę albo Teneryfę. Wczoraj trochę szperałam na necie, na forach polecają też Cypr na marzec. Egipt odradzam, ze względu na kląwę faraona, ale nurkowanie jest super i chętnie bym pojechała,ale... Turcja trochę za zinma jak dla mnie w styczniu:-).

atabe Mysle,ze lekarz wie co mowi i chyba jak by bylo bardzo duze ryzyko by nie wycinali???No ale wiadomo kazda z nas by sie zamartwiala wiec nie dziwie Ci sie .

Atabe moim zdaniem powinnas skonsultowac to z jeszcze jednym lekarzem .lekarz moze sie mylic bo jest tylko człowiekiem a nie ma człowieka który sie nie myli.u mnie jest ta sytuacja ze przez 3 lata mało który lekaz wiedział jak postepowac w chorobie synka nawet 1 gin jak mu powiedziałam ze dziecko jest chore na to i na to nie miał pojecia o czym mowa nie jest to choroba taka rzadka.na pocieszeni powiem ze moja kolezanka tez miała bardzo podobny problem do twojego i usuneła to.pozdrawiam
.

przepraszam, ze was męcze ty pieprzykiem, ale nikomu o tym narazie nie mówiłam oprócz was.....a muszę się przed kimś wyżalić/ poradzić... :zawstydzona/y:

reklama
Do góry