reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Jeśli drugie będzie tak punktualne jak pierwsze to się o terminie urodzi :baffled: A ile bym ostatnio dała za te 2 tyg wcześniej... A moja siostra, dwie ciąże i w 38tyg wiesza firanki i okna myje... I działa, rodzi :baffled: (ale miałam nikomu nie mówić ;-))

reklama
to może w połowie czerwca pomyje okna;-)
jejku akaś bezsenność mnie dopada czy co, bo niedawno ta godzina to dla mnie srodek nocy był, a teraz nudzi mi się ale spać nie chce:shocked2:

Hej!
Własnie wróciłam z badań prenatalnych! wszystko jest ok!:-)
jeszcze czekamy na wyniki badania krwi ale to już raczej formalność!:-)
Kamień z serca mi spadł! :-)
no i lekarz powiedział że na 80% dziewczynka!!!!:-D
bardzo sie cieszę, bo po cichu tak obstawiałam ale mąż uparcie twierdziła, że będzie chłopak!;-) teraz mówi żeby badanie powtórzyć bo lekarz na pewno się pomylił bo on tam coś widział - znawca :-D

dzięki!:-)
termin z miesiączki mam na 5.07.2010r. a z badania wynika 09.07.2010r. ale mój gin mówi, że jak na jego oko to pewno ok. 15 urodzę!;-)
Gin na szczęście na wakacje jedzie w kwietniu lub maju więc jestem spokojna że będzie jak będzie potrzbny!:-)
Na Sylwka idziemy do siostry męża ale raczej taka posiadówka będzie bo druga siostra męża to już na ostatnich nogach chodzi i tylko zaciska kolana żeby do nowego roku dotrzymać!:-)
także będzie sylwek pełen ciężarówek;-)

Rybka78, gratulacje :-D Ale nie nastawiaj się rękami i nogami (chyba trochę jednak za wcześnie), poodbno łatwo (łatwiej) pomylić dziewczynkę. Jak lekarz obstawi chłopca to większa prawdopodobieństwo że będzie mężczyzna... Mojej sąsiadce lekrza dwa razy w ciiąży mówił że dziołcha się urodzi, ona różowych ubranek nakupowała, a w szpitalu przyniesli jej chłopaka! :szok: Na co ona: "oddajcie moje dziecko!- przeciez miałam urodzić córkę! :cool2:

Atabe, ja własnie czytałam o ciąży, tydzien po tygodniu i sie trochę zmartwiłam.... Myślałam ze z tą bezsennością będzize teraz lżej, a tu zaczynają się o niej rozpisywac właśnie w drugim trymestrze... Ale dziś pełnia chyba... nawet moja córka ciągle się budzi.. JA zapewne też nocy nie prześpię... MAm cichą nadzieję, ze w końcu bezsenność przejdzie....

Wiem, pamietam żeby się nie nastawiać za bardzo ale jednak ...
mam nadzieję, że Wam tez jak najszybciej przynajmniej w przybliżeniu powiedzą co będzie!:-)
ja już znikam spać bo jutro ide do pracy a z wrażenia padnięta jestem, stres dopiero teraz wychodzi!:szok:
życzę wszystkim dobrej nocy:tak::tak:
do jutra:-)

reklama
mi się spać nie chce i właśnie podjadam:baffled: lepiej już było jak cały czas spałąm przynajmniej nie tylam;-) emih nie strasz mnie- ja musze się wyspać przed urodzeniem by potem mieć siły:tak: ale jeśli jest pełnia to nocka z głowy...

Do góry