reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

dajcie jakieś pomysły na jedzenie sylwestrow- co robicie? my co prawda siedzimy w domu, ale żarełko dobre musi być:tak:

reklama
Nie wiem jak to jest, ale z tą pełnią to się u mnie sprawdza czy w ciązy byłam czy nie... Nie mogłam spać: look przez okno a tu zong: księżyc okrąglutki... :baffled:
A co do spania w ciąży... Tak sie pocieszam: w poprzedniej mnóstwo spałam i M mówił: śpij, śpij póki możesz, później pozarywasz wszystkie nocki. I uwierzcie, dostałam nocnego marka :shocked2: to teraz może będzie przesypiac całe nocki? :-D:-D:-D (też myślałam że takie dzieci nie istnieja, a jednak: jak się komu trafi... mojej siostrze i bratowej się udało...) może tym razem i ja dostanę śpioszka :-D

Ja robię dwie sałatki: (z kurczakiem i ananasem) i po chińsku: (paluszki krabowe z makaronem sojowym itd) mniem mniam... Do tego szaszłyczki z ryżem na kurkumie i jeszcze coś z zimnych przekąsek z mięsem muszę wymyslić.. Też robię sylwestra. Niby tylko nas 3 czy 4 będzie siedziała, ale zjeść trzeba :-D Mam nadzieję że na siedząco uda mi się znów "gotowac" :cool2:

Ostatnia edycja:
ty tylko na siedząco:tak: i nie wstawaj:tak: a możesz wrzucic przepis na ta sałatke z kurczakiem i ananasem:-) jejku ja ciągle o tym żarciu:baffled:

Atabe... NIe jestes sama... NAjwyżej nastukamy kilka stron, to dziewczyny jutro zęby ztępią na czytaniu... tj. oczy ;-) fajnie, że jak się tu wejdzie to nie jest się samym, a czasem jak M wyjedzie to tak się samotna czuję...

A ty jakie masz pomysła na jutrzejsze jedzonko?

PS. ja o jedzeniu moge ciągle... a sałatkę wrzuce na inny wątek

ja właśnie nie wiem- myślałam o zapiekance makaronowej, jakiś koreczkach, może zrobie kebab, no i właśnie jakaś sałatka by się przydała:tak:

Przepraszam, dopiero będę pisać bo cóa znów się przebudziła i płacz...
Jesli robisz takie jedzonko, to tej sałatki nie polecam (jest na słodko i raczej nie jako dodatek do mięsa a sama sobie królem, ale napisze przepis) Do kebabu... miałam gdzieś taką fajną sałatkę z ryżem, ogórkiem koserwowym- pyszna do mięsa grillowanego itd, jak ją znajde to wrzucę, ale to dopiero jutro, rano jeśli się nie pogniewasz...

reklama
spoko dzięki:-) ale mam ubaw 2 ciężarne cierpiące na bezsenność gadają o żarciu:-)
biedna twoja córcia, nawet ona nie może się wyspać, co to się dzieje...

Do góry