reklama
emih
Fanka BB :)
Nie wiem jak to jest, ale z tą pełnią to się u mnie sprawdza czy w ciązy byłam czy nie... Nie mogłam spać: look przez okno a tu zong: księżyc okrąglutki... 
A co do spania w ciąży... Tak sie pocieszam: w poprzedniej mnóstwo spałam i M mówił: śpij, śpij póki możesz, później pozarywasz wszystkie nocki. I uwierzcie, dostałam nocnego marka
to teraz może będzie przesypiac całe nocki? 

(też myślałam że takie dzieci nie istnieja, a jednak: jak się komu trafi... mojej siostrze i bratowej się udało...) może tym razem i ja dostanę śpioszka 

A co do spania w ciąży... Tak sie pocieszam: w poprzedniej mnóstwo spałam i M mówił: śpij, śpij póki możesz, później pozarywasz wszystkie nocki. I uwierzcie, dostałam nocnego marka
to teraz może będzie przesypiac całe nocki? 

(też myślałam że takie dzieci nie istnieja, a jednak: jak się komu trafi... mojej siostrze i bratowej się udało...) może tym razem i ja dostanę śpioszka 
emih
Ja robię dwie sałatki: (z kurczakiem i ananasem) i po chińsku: (paluszki krabowe z makaronem sojowym itd) mniem mniam... Do tego szaszłyczki z ryżem na kurkumie i jeszcze coś z zimnych przekąsek z mięsem muszę wymyslić.. Też robię sylwestra. Niby tylko nas 3 czy 4 będzie siedziała, ale zjeść trzeba
Mam nadzieję że na siedząco uda mi się znów "gotowac" 
Mam nadzieję że na siedząco uda mi się znów "gotowac" 
Ostatnia edycja:
emih
Atabe... NIe jestes sama... NAjwyżej nastukamy kilka stron, to dziewczyny jutro zęby ztępią na czytaniu... tj. oczy ;-) fajnie, że jak się tu wejdzie to nie jest się samym, a czasem jak M wyjedzie to tak się samotna czuję...
A ty jakie masz pomysła na jutrzejsze jedzonko?
PS. ja o jedzeniu moge ciągle... a sałatkę wrzuce na inny wątek
A ty jakie masz pomysła na jutrzejsze jedzonko?
PS. ja o jedzeniu moge ciągle... a sałatkę wrzuce na inny wątek
emih
Przepraszam, dopiero będę pisać bo cóa znów się przebudziła i płacz...
Jesli robisz takie jedzonko, to tej sałatki nie polecam (jest na słodko i raczej nie jako dodatek do mięsa a sama sobie królem, ale napisze przepis) Do kebabu... miałam gdzieś taką fajną sałatkę z ryżem, ogórkiem koserwowym- pyszna do mięsa grillowanego itd, jak ją znajde to wrzucę, ale to dopiero jutro, rano jeśli się nie pogniewasz...
Jesli robisz takie jedzonko, to tej sałatki nie polecam (jest na słodko i raczej nie jako dodatek do mięsa a sama sobie królem, ale napisze przepis) Do kebabu... miałam gdzieś taką fajną sałatkę z ryżem, ogórkiem koserwowym- pyszna do mięsa grillowanego itd, jak ją znajde to wrzucę, ale to dopiero jutro, rano jeśli się nie pogniewasz...
reklama