reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Witam w nowym rok :happy2:
Chyba sie nie wyspalam :confused:

perla Mialam Ci pisac ,snilas mi sie ostatnio :-)
Odbieralam Ci porod w jakiejs kuchni (nie mam pojecia gdzie to bylo ):szok:
Pamietam tylko ,ze mialas bardzo szybko porod :happy2:
No i potem snilo mi sie ,ze ja urodzilam w samolocie :-D:-D
Masakra skad te sny :confused:
Oj jak dostaliscie wyrownanie po 8 miesiacach to duzo kaski (my tez czekalismy 8 miecha ale warto hehe )

emihTobie w nowym roku zycze wiecej snu :tak::tak:

reklama
Witam noworocznie:-)

U nas Sylwester taki sobie bo musiałam leżeć,brzuch mnie znowu pobolewał.Przeszło mi ok.11.30 więc toast noworoczny Picolo wzniosłam;-)
Nawet synek obudził się za dziesięć 12 bo głośno było i przywitał z nami Nowy Rok.Nie mógł oczu oderwać oderwać od fajerwerków za oknem.:szok::happy2::happy2:
Padłam z córcią ok.1.30,Małżon bardziej wytrwały bo promile go skutecznie trzymały i siedzieli jeszcze ze szwagrem gdzieś do 3:dry:A teraz kac ich męczy:-D

Vanilka ale sny ciekawe.Mi jeszcze poród się nie śnił,za to często sni mi się,że dzidzia jest już na świecie.Prawie za każdym razem w śnie pojawia się chłopczyk o ciemnych włoskach.

perla zazdroszczę M kucharza.Mój w kuchni bardzo dobrze pomaga,ale jak robi coś sam to na ogół skutki są opłakane.:baffled:

emih jak jedzonka zostało niewiele to znaczy,że świetna z Ciebie kucharka:tak:

I my sie witamy w nowym roku:-) W sumie to spalismy do 8 chyba, ale M dalej w lozku:-D:-D Ja wczoraj o 00.15 w lozku juz bylam, ale do polnocy wytrwalam:-p
Mysza moze zjedz czekolade to ci oslodzi troszke humor;-). Vanilka ze snem to pewnie przebilas wszytskich:szok::-D:-D

Witajcie:-)
My byliśmy u znajomych-było bardzo fajnie bo spokojnie i siedzielismy do 2.30 :)
Nawet się wyspałam-wczoraj pojadłam sobie bo apetyt dopisuje.
Znajomi powiedzieli ,że nic nie widać po mnie ciąży-że coś za dobrze wyglądam -chyba panuje przekonanie ,że w ciąży kobieta średnio wygląda ;) ;)
Ja przytyłam 0.5 kg-brzuszka nie widać a to już 14 tydzień , dziewczyny wam już widać mocno brzuszki?może to kwestia ,że to moja 1 ciąża.Buziaki Noworoczne przesyłam :-):-):-)

madzik jeżeli jesteś szczupła i to Twoja pierwsza ciąża to brzuszek może być malutki.Zobacz na brzuszek aisim na wątku ze zdjęciami -też jest niewielki:tak:
Ja na razie też nie przytyłam,a wręcz przeciwnie.Jak się wczoraj ważyłam było prawie 2 kg na minusie.To chyba przez mdłości i wymioty.Jem bardzo mało,a i tak co zjem to na ogół konczy się ostatnio przytulaniem kibelka.Brzuch za to widać u mnie już dośc mocno.Niektóre dziewczyny mniejszy mają w 7 miesiącu.

Mammi ja jestem szczupła.Ale juz bym chciała żeby chcociaż troszkę było widać.Jem nawet sporo ,ale moja mama ze mną w ciązy przytyła tylko 9 kg i miała brzuch widoczny dopiero w 6 miesiącu, więc może być u mnie podobnie :)

Dziewczyny a wasze brzuchy sa miekkie czy twarde??? Bo moj to taka klucha miekka:confused: Jak leze na prawym boku to wisi taka kula z prawej a jak na lewym to z lewej wisi, jak na plecach to prawie nic nie widac:-p

No sen mialam dobry :-D:-D:-D

Kurde jak ja bym chciala przytyc tylko 9 kg ale to raczej nie jest mozliwe :baffled::baffled:

Ale mi sie chce truskawekkkkkk:-p:-pJuz mysle czy jakies markety otwarte co by m wyslac :-DTakie ze smietanka i makaronem mniam :-p

ja mam niestety dość spory brzuch, ginka mówiła, że macica jest juz naprawdę duża, jak na ten wiek. Każdy chce tego, czego nie ma ;) Mój brzuch jest dość twardy i wieczorem jest o wiele większy niż rano. Pewnie przez wzdęcia :/

reklama
hej hej:-)
ja mam od wczoraj fazee na kiwi-jem i jem:-p ale na truskawki miałam 2 dni temu, więc w domku spory zapas- Vanilka jakby co to zapraszam;-)
emih zrobiłam tą twoją sałatke ale troszke zmodyfikowałam pod swój wczorajszy apetyt;-) byała pyszna!
miałam cos jeszcze napisać ale zapomniałam:baffled:
aha Mysza nie bój żaby- mój zostawił kiedyś kuchenkę rozkręcona, <mamy na prąd> a na niej pusty garnek, jak wróciliśmy po kilku godzinach, to wszędzie czułąm spalony metal- myślałam że wtedy go zabije:wściekła/y: dobrze, że całe mieszkanie nie poszło z dymem! ach faceci.........

Do góry