Ciężarówka jest super. Przeczytałam, jak tylko dowiedziałam się,że jestem w ciąży i teraz do niej wracamJa dostałam od brata pod choinkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy", zgadzam się, że książka bardzo humorystyczna i przede wszystkim nie nakręcająca. Mąż z kolei dostał " Szkołę przetrwania dla przyszłych ojców" Davida Porta & Johna Ralstona. Książka rewelacyjna, na prawdę polecam, w końcu spojrzał na mnie, jak na kobietę w odmiennym stanie. W ogóle cud, że teraz można spotkać mojego M czytającego książkę, a nie tylko TKM (To My Kibice)
![]()
reklama
A tak jeszcze z innej beczki czytacie jakos moze ksiazki o ciązy i takie tam??
Rusalla, ja poczytuję "W oczekiwaniu na dziecko" W oczekiwaniu na dziecko - Arlene Eisenberg, Sandee E. Hathaway, Heidi E. Murkoff - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
kasia26_1983
Początkująca w BB
Ja tez proponuje Kanary, bylam w styczniu na Teneryfie i w lutym na Gran Canarii i bylo cieplo ponad 20 stopni, ja bylam sluzbowo wiec opalac sie nie moglam bo pracowalam od rana do wieczora ale ludzi na plazy sporo bylo widac. Polecam ci tez Fuerteventure mi sie bardzo podobalo ale moze nie w styczniu bo tam jest chlodniej i bardzo wieje, ja bylam we wrzesniu i bylo goraco ale strasznie wialo, ale ta wyspe polecam tylko na wypoczynek bo to jakby bezluna wyspa prawie.
A co do spodni to znalazlam w necie taki pas do poszerzenia spodni ktore uzywalyscie przed ciaza troche drogi jak na kawalek gumki i materialu ale taki mozna samemu zrobic podaje link
Maternity Wear Accessories - BellyBelt Combo - the ultimate maternity wear solution!
Zycze wam wszystkim Szczesliwego Nowego Roku i szczesliwego rozwiazania w lipcu.
A co do spodni to znalazlam w necie taki pas do poszerzenia spodni ktore uzywalyscie przed ciaza troche drogi jak na kawalek gumki i materialu ale taki mozna samemu zrobic podaje link
Maternity Wear Accessories - BellyBelt Combo - the ultimate maternity wear solution!
Zycze wam wszystkim Szczesliwego Nowego Roku i szczesliwego rozwiazania w lipcu.
Życzę dziewczyny Wam wszystkim i waszym bliskim szampańskiego sylwestra ;-) a w nowym roku dużo wypoczynku, radości i szczęścia związanego z oczekiwaniem a potem z bawieniem i wychowywaniem dzidziusia :-)
Trzymajcie się dzielnie!:-)
Trzymajcie się dzielnie!:-)
Dzięki za tytuły ksiazek i gazet - w cos sie zaopatrze bom ciekawa i cos tam bym poczytała. Ja siedze jeszcze w pracy ale chyba nas puszcza wczesniej moze za godzine juz pojde do domku
Życze równiez Udanego Sylwestra ja spedze go u znajomych bedzie nas tylko 4 osoby wiec calkiem kameralnie
Życze równiez Udanego Sylwestra ja spedze go u znajomych bedzie nas tylko 4 osoby wiec calkiem kameralnie
Widzę że dzis pustka!!
KOchane ja od 6 rano stoje przy garach i pichcę, bo na jutro mam proszony obiad na 9 osób!! wiec jest co robić!!
zrobiłam juz schab, kotlety z kurczaka, kapustę i 2 sałatki. Wszystko uwieńczyłam tortem orzechowym i ciastem czekoladowym z bananem!!
Krzyż mi chyba już wysiadł i ide się położyć!!
Na Sylwestra wybieramy sie do znajomych 3 pary każda z dzieckiem i my tz ja z mężem i nasze maleństwo w brzuszku!!
Lipcóweczki Wam i waszym rodziną życzę wszystkiego co najlepsze, pomyślności i zdrowia oby ten rok 2010 był dla nas wszystkich o niebo lepszy niż miniony! Aby nasze dzidziulki przyszły na ten świat zdrowe i radosne!!
Całuski dla Was Wszystkich!!
I udanej imprezki Sylwestrowej!!
Do zobaczyska już w Nowy Roku!! Pokażę się jutro wieczorkiem!!:-):-(
KOchane ja od 6 rano stoje przy garach i pichcę, bo na jutro mam proszony obiad na 9 osób!! wiec jest co robić!!
zrobiłam juz schab, kotlety z kurczaka, kapustę i 2 sałatki. Wszystko uwieńczyłam tortem orzechowym i ciastem czekoladowym z bananem!!
Krzyż mi chyba już wysiadł i ide się położyć!!
Na Sylwestra wybieramy sie do znajomych 3 pary każda z dzieckiem i my tz ja z mężem i nasze maleństwo w brzuszku!!
Lipcóweczki Wam i waszym rodziną życzę wszystkiego co najlepsze, pomyślności i zdrowia oby ten rok 2010 był dla nas wszystkich o niebo lepszy niż miniony! Aby nasze dzidziulki przyszły na ten świat zdrowe i radosne!!
Całuski dla Was Wszystkich!!
I udanej imprezki Sylwestrowej!!
Do zobaczyska już w Nowy Roku!! Pokażę się jutro wieczorkiem!!:-):-(
tiffi1
Fanka BB :)
Ja zakupiłam mężowi "Dziecko dla początkujących" Talki jest jeszcze dla średnio zaawansowanych i chyba zaawansowanych jest jeszcze "Pomocy zostanę tatą"-czy jakoś tak. W każdym razie polecam bo Talko pisze fajnie w sam raz dla tatusiów.Ja dostałam od brata pod choinkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy", zgadzam się, że książka bardzo humorystyczna i przede wszystkim nie nakręcająca. Mąż z kolei dostał " Szkołę przetrwania dla przyszłych ojców" Davida Porta & Johna Ralstona. Książka rewelacyjna, na prawdę polecam, w końcu spojrzał na mnie, jak na kobietę w odmiennym stanie. W ogóle cud, że teraz można spotkać mojego M czytającego książkę, a nie tylko TKM (To My Kibice)
![]()
aisim no nie mogę kolejna która takie potrawy robi, no no no
reklama