reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

reklama
Jeśli Cie nie boli to może wstrzymać się z tym wycinaniem?ja mialam krosteczke pod pieprzykiem, ale zniknela mi po miesiacu sama. Z tego co wiem to takie pieprzyki do badania wycinają z marginesem, moja siostra miala pieprzyk wielkosci 0,5 a wycieli jej ze 4 cm na skorze bo podobno do badania musi byc wiecej.

geperty z tym suwaczkiem się zbieram jak sójka, ale postaram się wkleić
madzik1980 to także mój rocznik, a to chyba też twoje pierwsze dziecko, czy mi się cośpomyliło. A na marginesie to bardzo dobry rocznik :-)
aisim nic nie dostałam
atabe powiedz a jakie masz mieć znieczulenie

Jeśli Cie nie boli to może wstrzymać się z tym wycinaniem?ja mialam krosteczke pod pieprzykiem, ale zniknela mi po miesiacu sama. Z tego co wiem to takie pieprzyki do badania wycinają z marginesem, moja siostra miala pieprzyk wielkosci 0,5 a wycieli jej ze 4 cm na skorze bo podobno do badania musi byc wiecej.

o matko 4cm:szok: no mój też jest duży...wiesz bolał mnie jakieś 3 dni, jak zaczeło coś tam rosnąć, a teraz już nie boli...nie wiem, jakiej decyzji bym nie podjeła i tak bede żyła w obawie przed konsekwencjami:zawstydzona/y:

tiffi1 dokładnie nie wiem jakie to znieczulenie- dadzą mi miejsowo zastrzyk poprostu... tylko, że to jest na dole brzucha akurat....

zapisalam sie na liste;-)strasznie skomplikowane to forum sie wydaje...brakuje mi tu troche przejrzystosci, ale napewno sie przyzwyczaje:cool2:dzieki raz jeszcze za przyjecie i pomoc!pozdrawiam i do szybkiego sklikania!

reklama
Do góry