reklama
dzamena
Fanka BB :)
to dobrze że między Wami jest juz ok,u mnie też tak jest ze jak sie kłucimy to tak na maxa ,ale godzinka gora 2 i jest ok chociaz to ja czesciej zaczynam a on i tak przeprasza bo ja jestem za uparta ale w zasadzie to życ bez siebie nie możemy a jak sie fajnie mozna pózniej pogodzić mmmmmmmmmmm znów sie rozmarzyłam.Ja tych teściowyh to nie rozumiem albo babć bo nieraz po 4 dzieciaków chowały a nieraz sie zachowują jakby wogóle nie miały pojecia np przegrzanie albo tuczenie tych dzieci.Ja mojej mówiłam np żeby nie dawała dziecku lodów czipsów,ziemniaków polanych śmietaną bo dziecko ma tendencje do tycia i ja go cały szkolny rok odchudzam,baseny i wogóle on mi pieknie chudnie bez szkody dla swojego zdrowia 8 kg a jedzie do niej na wakacje na miesiąc i przyjezdza 10 kg wiecej a ona nic nie widzi no zabic to małodzamena z M już ok.W sumie to już na początku jazdy do Myślenic zaczęliśmy się odzywać.Takie mamy charakterki,że kłócimy się ostro i intesywnie,ale na szczęście dosyć szybko nam przechodzi.Jakoś nie potrafię się długo gniewać.Przeprosił,wyraził skruchę choć łatwo mu to nie przyszło;-) więc wybaczyłam.
No właśnie chodzi mi o to,żeby nie przegrzać dzidzi.Szymonka tak teściowa załatwiła.Był chory,ja w pracy, a ona naubierała go w domu jak eskimosa,żeby wygrzewać i mały w szpitalu musial leżeć bo dostał zapalenia płuc:-(
tiffi1
Mysza1984, no właśnie takie to wszystko mało realne mi się wydawało. I żeby dziewczyna 22 lata nie wiedziała co to cytologia i na czym polega, dziwne, ale i tak obejrze sobie dzisiaj drugi odcinek.
Dziewczyny podpowiedzcie mi jakie pytania macie do swoich ginów na tym etapie ciąży, ja jutro mam wizytę i jakiś mętlik w głowie,
Na pewno musze go zapytać czy robi USG szczegółowe Dopplerowskie w 22 tc, w pierwszej ciąży miałam takie, bardzo dokładne. Ale więcej pytań nie pamiętam, a wątpliwości multum.
Zasypujcie mnie pomysłami, please!!!!!!!
Ja chcę dopytać o fryzjera (farbowanie), o witaminy, o badania jakie następne, o bezpieczne leki na przeziębienie, o to co na zaparcia i o żołądek. Tyle chyba
oczekiwanie ja kupiłam mojemu "dziecko dla początkujących" (jest też dla średnio zaawansowanych i zaawansowanych, oraz pomocy będę tatą) autor to Talko, bardzo fajna książka -polecam i do śmiechu i tak w ogóle do życia. Kupiła mu też o co pytają dzieci Eichelbergara 9ale to już bardziej taka psychologiczna).
ashika rozumiem że wszystko ok
A ja dzisiaj zjadłam na obiad pierogi, poprawiłam kiwi i kisielem poziomkowym. A na kolację były tosty z serem i jakąś wędlinką i ketchupem. Ale już mam dosyć chyba się przejadłam
oczekiwanie
tiffi no wlasnie zamowilam to dziecko dla poczatkujacych;] i dla siebie ciezarowka przez 9 miesiecy czy jakos tak;-) Ja musze cos na kolacyjke wykombinowac ale nei wiem co. Najgorsze ze mam ochote na coca cole i poprosilam mame zeby mi przywiozla ze sklepu a ona mi mirinde wziela:-(
oczekiwanie pytałaś o ksiażki dla tatuśków!!
Ja polecam:
Dorota Zawadzka " I ty możesz zostać super tatą"
natomiast z książek bardziej zabawnych w formie komiksu polecam
"Baby blues" wydawnictwa Egmont z 2009.
Dodam że boki można zrywać!!:-)
Ja polecam:
Dorota Zawadzka " I ty możesz zostać super tatą"
natomiast z książek bardziej zabawnych w formie komiksu polecam
"Baby blues" wydawnictwa Egmont z 2009.
Dodam że boki można zrywać!!:-)
mammi przepraszam taka wrocilam szczesliwa ze o bozym swiecie zapomnialam
bardzo sie ciesze ze u ciebie i M sie wyprostowalo
co do ubranek dla malucha to mysle ze na upaly sama pielucha starczy i cos do okrycia leciutkiego moze nawet tetra
bardzo sie ciesze ze u ciebie i M sie wyprostowalo
co do ubranek dla malucha to mysle ze na upaly sama pielucha starczy i cos do okrycia leciutkiego moze nawet tetra
M
mammi
Gość
Ashika nie dziwię Ci się;-)Wrażenia na pewno niezapomniane.Jednak 4D daje zupełnie inny obraz.Rewelacja!
na 4d moze sie wybiore jak juz bedzie wieksze
ale moj M to szedl jak zaczarowany byla dawno temu taka reklama w tv durexa ze siedzial przy stole taki facet z usmiechnieta buzka od ucha do ucha wpatrzony w jeden punkt i tak siedzial i siedzial i glowne haslo reklamy bylo : to uczucie moze sie dlugo utrzymywac
Mialam wrazenie ze ide z facetem z tej reklamy az go musialam szturchnac i pytac czy jest w stanei prowadzic bo byl zawieszony na maxa

ale moj M to szedl jak zaczarowany byla dawno temu taka reklama w tv durexa ze siedzial przy stole taki facet z usmiechnieta buzka od ucha do ucha wpatrzony w jeden punkt i tak siedzial i siedzial i glowne haslo reklamy bylo : to uczucie moze sie dlugo utrzymywac
Mialam wrazenie ze ide z facetem z tej reklamy az go musialam szturchnac i pytac czy jest w stanei prowadzic bo byl zawieszony na maxa

reklama
oczekiwanie
Ale fajnie tak sie czyta, a ile pozytywnej energii dostarczylas:-)