reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

supcio - tresuj swojego M, bo zachował się jak przedszkolak. Faceci to duże dzieci. Ale nie stresuj się, tylko kuruj bo zdrówko Twoje i malucha jest najważniejsze;-).

Już jestem, wzięłam ten apap bo myślałam, że już nie wytrzymam. Jeśli chodzi o Furaginum to właśnie czytałam , że nie ma jakichkolwiek konsekwencji w stosowaniu podczas ciąży ale to musi o tym zdecydować ginekolog prowadzący

magdzia furaginum nie jest zakazane, pytałam lekarza, ale jeśli sie da to stosuje się go w ostatecznośc, gdy nie pomaga już urosept. Gdyby zaczęło się od furaginum, a nie pomagało, nie byłoby za bardzo czym go zastąpić.:-)

Co do wyboru imion, na onecie jest fajny artykuł na ten temat: Onet.pl Blog

Ja wolniutko zbieram sie do domku, bo praca dobiega końca. Miłego popołudnia:-).

reklama
SupciO, no przegiął lekko. Moj podobnie jak u Mammi bałby się wyciąć mi taki numer, bo chyba miałby fruwanie talerzy w domu, ja raczej choleryczka jestem i wcale niezbyt dumna z tego powodu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wolalabym miec spokojniejszy charakterek.
Jak ja się przejadłam tym niedobrym obiadem dzisiaj...

louise skoro juz tak sie czepiamy czego nie wolno w ciazy to podobno lubczyku tez nie.
co do imienia Filipek to ja dodam jeszcze takie zdrobnienia jak fifiaczek,filips tak szczególnie lubi mój M mówic do małego,ewentualnie iksmen bo ma nózki prawie iksy.

Dzieki dziewczyny:)
ja jestem taka ze dre sie i moge ciagnac kltonie w nieskonczonosc za to eM woli przemilczeć i zamyka sie zamiast mi nawrzucac;)
a brakuje mi tego zeby sobie wykrzyczec co nas boli!
najgorsze jak rzuci tekstem wez sie w garsc a mnie krew zalewa wtedy
wczoraj podobnie wykrecil mi niezly numer ale szkoda gadac.... ja dzis na obiad zaraz frytki wyjme z zamrazalnika bo sama siedze i na nic nie mam sił
i wrzucam zdjecie brzucha w odpow. wątku :-)

Dzamena, zapomniałam, ze ty masz Filipka:-)

Już długo mi się to imię podoba, tylko martwi mnie, że jest na pierwszej 10ce najczęściej nadawanych imion w 2009r

a chciałam coś oryginalnego.

reklama
Dzamena, zapomniałam, ze ty masz Filipka:-)

Już długo mi się to imię podoba, tylko martwi mnie, że jest na pierwszej 10ce najczęściej nadawanych imion w 2009r

a chciałam coś oryginalnego.

no własnie z tą popularnością najgorzej:confused: mi lena się podoba ale też się robi popularna:confused:....

Do góry